2777
2789
چون ریال ارزش نداره شما اگه الان ریالتو تبدیل به کالا کنی سال دیگه سود بیشتری میکنی تا اینکه تو بانک ...

واقعا ؟؟؟بنظرشما چی خوبه بخریم  به عنوان کالا فقط واجبی نباشه ها

🦚دختر ایرونی مثل گله 🥳🥳🥳🦚🌺🌺🌺🌺تا تاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاقات برایم رقم خواهد خورد انشاالله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا؟؟؟😳😳😳من پول گذاشتم بانک حالا چی میشه؟

منظور من اینه اگر بری حتیییی اینو بخری بذاری انبار بعدا گرون شه بفروشی خیلی بهتره تا ریال نگه داشتن. مثالیه که نشون میده چقدر ریال بی ارزشه ووبی ارزش تر میشه. زمین بخرید طلا بخرید شریکی بخرید. پولتون به یه واحد خونه نمیرسه ۳تایی باهم بخرید . هرچیزی لازم دارید مصرفی امروز بخرید بهتر از فرداس! لاستیک ماشینتون شدا ۴۰ درصد بخرید نذارید بشه ۸۰ درصد... 

Enjoy Your Mediocre Life
واقعا ؟؟؟بنظرشما چی خوبه بخریم  به عنوان کالا فقط واجبی نباشه ها

دلار بخر بذار تو خونه

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
منظور من اینه اگر بری حتیییی اینو بخری بذاری انبار بعدا گرون شه بفروشی خیلی بهتره تا ریال نگه داشتن. ...

ممنون عزیزم خدا به فریادمون برسه. با این اوضاع مشخص نیست سال دیگه چی پیش بیاد فقط خدا کنه قحطی نیاد والا هر سال داریم بدتر از سال دیگه میشیم 😥

🦚دختر ایرونی مثل گله 🥳🥳🥳🦚🌺🌺🌺🌺تا تاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاقات برایم رقم خواهد خورد انشاالله
دلار بخر بذار تو خونه

آخه دلار معلوم نیست  یدفه چند وقت پیش اومد پایین

ممنون عزیزم خدا به فریادمون برسه. با این اوضاع مشخص نیست سال دیگه چی پیش بیاد فقط خدا کنه قحطی نیاد ...

نه قحطی نمیشه قطعا از گرسنگی نخواهیم مرد ولی اصلا به فکر گشایش و... نباشید. هی نشینید غر بزنید. تو برهه ای هستیم که به ما نمیرسه اوضاع خوب ایران. باهمین چیزایی ک داریم و یا میتونیم بیشترش کنیم زندگی کنیم. فکر نکنید ترامپ بیاد فلان میشه بایدن بیاد فلان میشه . 

Enjoy Your Mediocre Life
نه قحطی نمیشه قطعا از گرسنگی نخواهیم مرد ولی اصلا به فکر گشایش و... نباشید. هی نشینید غر بزنید. تو ب ...

حالا کی حرف ترامپ رو زد بعدشم خدا نکنه از گرسنگی بمیریم دشمنمون از گرسنگی بمیره 🙄🙄🙄🙄عجبببببببببببب

حالا کی حرف ترامپ رو زد بعدشم خدا نکنه از گرسنگی بمیریم دشمنمون از گرسنگی بمیره 🙄🙄🙄🙄عجبببببببببب ...

عزیزم برای اینکه همه منتظرن ببینن چی میشه. شاید شما اخبار و... دنبال نمیکنی. حرف من این بود که خودتونو ببندید. ریالتونو تبدیل به احسن کنید. سکه طلا‌ زمینو هرچی از پسش برمیاید‌ . فکر نکنید بهتر میشه نه بهترین حالت (بعیدترین حالت) اینه سرمایه اتون نره روش ولی قطعا پایین نمیاد چیزی. 

Enjoy Your Mediocre Life
عزیزم برای اینکه همه منتظرن ببینن چی میشه. شاید شما اخبار و... دنبال نمیکنی. حرف من این بود که خودتو ...

بله شما درست میگی ، ولی امکان این هم نیست یه معجزه بشه ، من از اینکه سکه هم بخرم تردید دارم که یوقت ضرر کنم

بله شما درست میگی ، ولی امکان این هم نیست یه معجزه بشه ، من از اینکه سکه هم بخرم تردید دارم که یوقت ...

شاید مثلا سکه و طلا در کوتاه مدت به هر دلیلی؛ دستوری و یا هرچی ۲۰۰ تومن یا ۳۰۰ تومن بیاد پایین ولی در بلند مدت مثلا یکساله قطعا سوده. مافیای دلال ها خیلی قویه . نمیذاره که پایین بیاد. متاسفانه شغل خیلی ها سوار شدن رو موج تورمه.

Enjoy Your Mediocre Life
آخه دلار معلوم نیست  یدفه چند وقت پیش اومد پایین

خب پایینم بیاد موقتیه مگه پارسال از ۱۷ تومن برنگشت رو ۱۲ تومن امسال یهو اومد رو ۲۳ تومن .نوسان داره ولی تا سال دیگه شنیدم میشه ۳۵ تومن

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍