2777
2789

سلام خانوما شبتون بخیر

میتونید کمکم کنید؟

شوهرم تقریبا دو ماه پیش اینا ازمایش اسپرم داد تحرکش کم بود و رفت برا سنو تشخیص واریکوسل دادن

اگه تاپیکامو دیده باشین باید بدونید چن باری رفت برای زالو درمانی   

الان میخواستم جواباشو بزارم ببینم میتونید بگید فرقی کرده یا نه ؟ من چیزی سر درنیاوردم 😔

زالو برای همسر من تعداد رو بیشتر کرد ولی تاثیر خیلی کمی تو مورفولوژی داشت. ازمایشات رو بگذار شاید ب ...

اخه برعکس تعداشم اومده پایین... چشم یه لحظه الان بزارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازمایشات رو مرکز ناباروری داد؟

اره تعداد کم شد ، حرکت در مجموع خوبه ولی تو دومی حرکت هم اومد پایین و مورفولوژی هم ۹۸ درصد اب نرماله و فقط ۲ درصد نرماله که باید به چهار درصد برسه..

وریکوسل عمل کرد همسرت؟ قرص و دارو هم مصرف کرد و یا فقط سنتی؟

همسرم که فرصت های خوب و کلی هزینه رو با رفتن به طب سنتی از دست داد..

اگه سنتون بالاست و یا عجله دهرید برای بچه دارشدن زودتر برید سراغ طب رایج و درمان رو شروع کنید.

ازمایشات رو مرکز ناباروری داد؟ اره تعداد کم شد ، حرکت در مجموع خوبه ولی تو دومی حرکت هم اومد پایین ...

بله ازمایشا تو مراکز معتبره دکترم دوتا جا معرفی کرد گفت فقط همینجاها این آزمایشارو بده

اره منم دیدم ولی گفتم شاید من سر درنمیارم گفتم به شماها هم نشون بدم 

متاسفانه حرف گوش نمیده که هرچی گفتم برو عمل کن گف نععععع فقط سنتی 😂

نه سنمون خیلیم زیاد نیس من ۲۲همسرم۳۰ حالا قراره یه سنوهم بره بعد اگه بازم واریکوسل حل نشده بود بره عمل

جالبه همسرم عمل هم‌انجام داد ولی نتیجه نگرفتیم😣😣الان تو سیکل آی وی اف هستم..

اینجور که معلومه منم باید این مراحل رو طی کنم 😐

حالا تا خدا چی بخواد عزیزم من تو کل زندگیم همیشه به خدا اعتماد و اعتقاد داشتم و همیشه هم اتفاقای خوبی برام رقم خورده الانم اگه این به صلاحمه بازم راضیم به رضاش😍 ایشالله که خیلی زود یه نینی تپل مپل خوشگل و صحیح و سالم بغلت بگیری عزیزم 😍😍

اینجور که معلومه منم باید این مراحل رو طی کنم 😐 حالا تا خدا چی بخواد عزیزم من تو کل زندگیم همیشه ب ...

ان شاء الله برای شما هم هر چه خیر هست پیش بیاد و به زودی صاحب یک بچه ی نانازی بشی⚘⚘🤲🤲