2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کو

😂 عادت کردینا

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️

😂😂😂

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

😂 فقط اونایی که بحث جدی دارن

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️

من تو ی چنتا گپ بورسی بودم همینجا معرفی کردن

راجع ب هرچیزی صحبت میکردن غیر از بورس🤣مدیر گروهشم ک بدتررررررر

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
من تو ی چنتا گپ بورسی بودم همینجا معرفی کردن راجع ب هرچیزی صحبت میکردن غیر از بورس🤣مدیر گروهشم ک ب ...

این گپه ولی خوبه

منم از همینجا پیداش کردم

کانالم دارن

آیدی ادمین:

@master_juggler

آیدی کانال آموزشی وروضه خوانی👇👇👇

@salamboors

لینک گروه برای دعوت دوستان:
https://t.me/joinchat/FoKj5VT32r04W_G3e2ML9Q

صرفا نظرات شخصیمه شما خودتون مسئول خریدوفروشتون هستید♥️🙏

من تو ی چنتا گپ بورسی بودم همینجا معرفی کردن راجع ب هرچیزی صحبت میکردن غیر از بورس🤣مدیر گروهشم ک ب ...

متاسفانه گروه بورسی مفتش گرونه آخرش دعوا و چرت وپرت

تاپیک های آموزشی بورس😊 فقط در تاپیک های اقتصادی🧐 آقا هستم🙏
این گپه ولی خوبه منم از همینجا پیداش کردم کانالم دارن آیدی ادمین: @master_juggler آیدی کانال آم ...

ایول مرررسی عزیزم😍😘

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم