2777
2789

سلام دوستان

شوهرم فقط خاتواده خودش براش مهمن

ینی چی ینی اینکه اگه اونا کار اشتباهی انجام بدن هیچی نمیگه ولی اگه خانواده یا فامیلای ما کار اشتباهی انجام بدن انقد که بهم میگه حالمو بد میکنه

مثلا اگه باباش بهم تیکه یندازه میگه منظوری نداره ولی شوهر خواهرم ی حرفی به شوخی بهش زده میگه برو به خواهرت بگو این قضیه رو حل کن کلی بهش بر میخوره

بااینجور ادمی باید چیکار کرد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توهم به خانوادش گیر بده ...یا بگو تو خانوادم اگر کسی حرفی زد همونجا جوابشو بده دیگه تو خونه حرفی پشت ...

وقتی به خانوادش گیر میدم عصبی میشه داد و بیداد میکنه

الان سر همین قضیه قهر کردم خونه بابامم ولی هیچ واکنشی نشون نداده

احساس میکنم درست بشو نیست این مورد درسته؟

ما که دوسال ازدواج کردیم‌درست نشده..دیگ من تلاشمو کردم الان کلا دیگ خونه مادرش‌نمیرم اون هم‌خونه مادر‌من‌نمیاد.نه میاد نه میرم.راحت🤣

بیشتر مردها اینجورین  شما هم‌بهش میگفتی منظوری نداشته مگه بابات نمیگه به من برمیخوره میگی منظو ...

خب حرف خودش و به خودش زدم اتفاقا الانم خونه بابامم قهرم کردم چون بهش حرفای خودش و زدم عصبانی شد و داد زد

الانم ازش هیچ خبری نیست انگار نه انگار

تازه فکر میکنم طلبکارم باشه

بنظرتون باید چیکار کنم چجوری باهاش رفتار کنم

خب حرف خودش و به خودش زدم اتفاقا الانم خونه بابامم قهرم کردم چون بهش حرفای خودش و زدم عصبانی شد و دا ...

قهر اومدی خونه بابات؟ 

اشتباهه عزیزم برو خونه ات ولی سر سنگین باش اصلا محلش نده هرچی گفت به روی خودت نیار اصلا منحلش نده شبم جاتو جدا نکن مثل هرشب پیشش بخواب ولی محلش نده سنگین باش بذار متوجه اشتباهش بشه 

الان که دیگه اومدم

خوب برگرد برای اینجور چیزها که آدم خونه آشو ول نمیکنه قهر کنه بره اینجوری روابطتون بیشتر سرد میشه عزیزم به نظر من برگرد برو خونه بگو با خودم فکر کردم چرا زندگیمو ول کنم اینجا خونه منم هست رفتنم اشتباه بود ولی باهاش سرد باش و محلش نده  بازم این نظر منه بیشتر فکر کن بازم هرجور خودت صلاح میدونی