2777
2789

سلام خواهرای مهربون

من تو اقدامم پریودم همیشه منظم بوده ولی این ماه 4 روز عقب انداختم یک روز قبل موعدم بی بی چک مدیکور استفاده کردم منفیه منفییی بود یعنی هاله هم نداشتااا!

بی بی چک چه مارکی استفاده کنم که اگه حاملم سریع نشون بده؟

علائمم یک روز ترشح زرد دیدم 

یک روز پهلوم به حدی تیر میکشید که از خواب بیدارم کرد

پایین کمرم 4 روزه که درد خفیف داره 

دردای پریودم بعضی وقتا به صورت خفیف دارم

باردارم عایا؟ این ماه سومین ماه اقدامم بود 

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

مارک واندفو خوبه 

رودوس هم خوبه

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
مارک واندفو خوبه  رودوس هم خوبه

خیلی ممنون گلم

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون گلم

خواهش میکنم عزیزم انشاالله که شما باردار باشی

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
خواهش میکنم عزیزم انشاالله که شما باردار باشی

ممنون عزیزدلم انشاالله به حق امام حسین ع این ماه شما هم باردار باشی .

عزیزم باردارباشی همون مدیکور اول از همه نشون میده

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎
عزیزم باردارباشی همون مدیکور اول از همه نشون میده

اخه یک روز قبل موعد بود که زدم گلم زود نزدم؟

اخه یک روز قبل موعد بود که زدم گلم زود نزدم؟

یک روز بعد موعد بزن همیشه

عجله تو میفهمم ولی من سه روز بعد موعد زدم با اشغالترین بی بی چک هم مثبت شد😂

باز من میگفتم خرابه یکی دیگه میخریدم 

وندفو هم گرفتم انقدر دیررر هاله میندازه که خوابم برد 

ولی مدیکور سریع هاله میندازه یکی دو روز بعد موعد قشنگ نشون میده هیچوقت قبل موعد خودتو اذیت نکن بزن به در بی خیالی 

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎
ممنون عزیزدلم انشاالله به حق امام حسین ع این ماه شما هم باردار باشی .

مرسی عزیز قشنگم