2777
2789

سلام بچه ها لطفا کمک کنید من از بابت رابطه دخول با همسرم مشکل دارم .یک دوره بیوفیدبک و انجام ی سری ورزش  تمرینات که همه شون هم موفقیت آمیز بودن تونستم با همسرم رابطه داشته باشم ولی متاسفانه فقط یک پوزیشن جواب میده پوزیشن های دیگه رو نمی تونم راحت انجام بدم .همسرم متاسفانه مشکل من رو درک نمیکنه با وصف اینکه پیش روانشناس هم رفتیم و کلی صحبت باهاش شد تهش گفت این شانس منه دیگه باید اینجوری باشه

خیلی سختی کشیدم تا اون دوره ی بیوفیدبک رو انجام دادم چون اجازه نمی داد برم و کلی غر می زد 

الان هم گیر داده که ت تو رابطه ی جنسی و نزدیکی کردن ضعیف هستی ی مدام پوزیشن های جدید رو از من می خواد و من چون نمی تونم بحث میشه دعوا .ی مدت هست که از من جدا می خوابن و به همه چی گیر میدن 

الان فقط بوتاکس به ذهنم می رسه خودم که شاید درمانی باشه اقلا برای ی مدت 

اگر شما جایی رفتین یا بوتاکس رو انجام دادین که خوب بوده لطفا به من هم معرفی کنید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگین چطوری ؟

همراه دکتر تمرین کردم شوهرم همراهیم  کرد  الان کاملا درمان شدم سعی کن به این دردش فکر نکنی خودتم شل کن  از ژل هم استفاده کن من شوهرم خیلی هوامو داشت 

این ماه نی نی میاد تو دلم 😍😍😍

درمان تخصصی وتضمینی اختلال واژینیسم یا دخول دردناک یا ترس از نزدیکی بدون دارو بدون جراحی بدون بوتاکس بدون ار اف در کوتاه ترین زمان با کمترین هزینه وبه صورت انلاین ومجازی09306597739سیما نصیری واتساپ وتلگرام و تماس پاسخگو هستم