2777
2789
عنوان

جراحی دندون عقل

142 بازدید | 29 پست

تا حالا کسی دندون عقلشو جراحی کرده؟؟ دردش خیلی وحشتناکه یا قابل تحمله؟؟؟ من دندون عقل نهان دارم... ینی هر ۴ تا پنهونه... یک طرف فکم الان درد داره ... به نظرتون بیخیالش بشم یا حتما برم جراحیش کنم ؟؟؟شنیدم که خیلی عمل سختیه؟

من جراحی کردم دندونمو عفونت کرده بود صورتم یه طرفش ورم کرده بود که نگو ۱.۱۵ طول کشید بخیه زد ۱۰ روزبعدش برداشت ولی یه هفته ورم داشت الان بهتر۴۰ روزعمل کردم

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه ریشش صاف دراومده باشه خیلی راحته خیلی اما من دوتا فک پایینم بودن هردو چپ وراست هر دو ریشه هاش کج بود و رفته بودن زیر دندونای عقبم هر دکتری رفتم جراحی نمیکرد اخرشم رتفتم اتاق عمل چهل دقیقه طول کشید هر طرفم هفت تا بخیه داشت بعدشم مسکن خوردم تا چند روز 

تا خدا با من است زمانه با من است .
من جراحی کردم دندونمو عفونت کرده بود صورتم یه طرفش ورم کرده بود که نگو ۱.۱۵ طول کشید بخیه زد ۱۰ روزب ...

وای ... واسه من خیلی عقبه ینی دکتر میتونه برش داره؟؟  خیلی استرس دارم

جراحی کردین ؟

آره هرچهارتاش نهفته بود همه رو با فاصله ی یکی دوهفته درآوردم 

جراحی اسمش ترسناکه ولی کاری نداره یکم لثه رو برش میدن راحت درمیارن. پیش ی دکتر باتجربه برو اصلا اذیت نمیشی 

اگر دکتر بد باشه پدرتو درمیاره

نه دکتر خوب سراغ دارم ... پیشش عصب کشی کردم خیلی خوب بود

اصلا به نظر من از عصب کشی خیلی راحت تره. من 18سالم بود خودم تنها رفتم عکس گرفت ،بردم بیمه تایید کرد بعد برگشتم دندونمو جراحی کرد. خودم با تاکسی برگشتم خونه.

دندونمو سالم درآورد هنوز دارمش نگهش داشتم