2777
2789
عنوان

خانوما چیکار میکنید بعد اصلاح جوش نزنین تولوخداااا بگییین 🐣

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 28 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه بعضی دوستان گفتن قبل و بعد اصلاح بشور و الکل بزن 🤔🤔🤔🤔 تا چقد بعد اصلاح نشوریم

قبلش ک اصلا و ابدا ولی من همین امروز اصلاح کردم تقریبا نیم ساعت ماست زدم نه قرمز شد ن خشک ن جوش ی ساعت بعدشم رفتم حمام 

Off از ۶/۱۹🙃💕
صابون پوست رو خشک میکنه . حالا حتما باید گلنار باشه😁😂😂😂  ماداریم 🙈

اره  چون فیروز خودش چربه.گلنار از همه  بهتره من کلی صابون امتحان کردم

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

من اصلا اصلاح نکردم صورتم و از اول نچرال موندم 😂😂😂 ترسیدم اصلا بند ننداختم اَبرو هامم خودم اصلاح میکنم 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

عرق کاسنی میزنم یا ابلیمو که خیلی میسوزم البته به صورتم و سعی میکنم گرمم نشه من بعد اصلاح عرق کنم جوش زیر پوستی فقط پیشونیم میزنم زمستونا نه

خدایا شکرت 🙃

خانوماییک تیغ اصلاح صورت استفاده میکنن ...کسی ک سه سال مداوم استفاده کرده بود ...اونقد ضخیم شده بود موهای صورتش ک مجبور شده بود بره دکتر ...دکتره گفته بود تیغ تیغه...فرقی نداره 

وایییی چجووری تیغ میزنید

بعدا پرمو تر میشین هااا  پوستتون یجوری میشه   انگار خشک و تیغ تیغی میشین   من یبار با یه خانومی روبوسی کردم قبلا بعد،این تیغ میکشید باور کنید انگارلپ یه مرد رو بوس کردع بودم😰😰😱😱😱

من اصلا اصلاح نکردم صورتم و از اول نچرال موندم 😂😂😂 ترسیدم اصلا بند ننداختم اَبرو هامم خودم اصلاح ...

عزیزم بهترین کارو کردی . البته خیلی ناز و ظریفی😍😍😍 اصلا نیاز هم فکر کنم نداشته باشی به اصلاح خوش بحالت دوووسییی😢😢

@melikasisi عزیزم تو اون تاپیک عکسه عکس گذاشتین چند بار خیلی کنجکاو شدم ببینمتون ندیدم😂😭میزارین باز؟؟؟

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻