میگم که من پوستم خیییلی حساسه بند میندازم یا شمع همش جوس میریزه بیرون و تا مدتها میمونه جوشامم زیرپوستیه خیلی رو مخه . لیزر هم رفتم اما تاثیر نداره نازک شده اما ریزش نداره 😢😢😢😢
الان تصمیم گرفتم ژیلت مخصوص صورت رو امتحان کنم ممنون میشم تجربیاتتون رو بگین چیکار میکنین جوش نزنین بعد اصلاح
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم حساسم بندو وکس و تیغ و همه باعث میشه صورتم بریزه بیرون وحشتناک.بخاطر همین چون موهای صورتم بوره و کرکه بیشترش.ارایشگاه میرم فقط ابروهامو برمیدارمو مرتب میکنم
سلام منم صورتم همش جوش میزد بعد اصلاح با بند مجبور شدم تیغ امتحان کنم جوش نمیزنه ولی زود درمیاد میگن سیاه هم میکنه به مرور صورت رو ولی مجبورم راه دیگه ای ندارم اگه کسی میدونه به منم بگه
قبلش با صابون گلنار بشور .شبام قبل خواب با صابون بشور.من قبلنا هر شب میشستم الان دیکه وقت حالشو ندارم
برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar