2777
2789

من یه دختر شیطووون بدقلق و کلا ناآرومی دارم ۳ سال و نیمشه...

ناخواسته حامله شدم...بی بی چکم انقدر کمرنگ بود که شوهرم میگقت منفیه ولی حس خودم میگفت حاملم...۳۰ مهر تاریخ آخرین پریودم بود...۳۰ آبان رفتم آرمایش تیتر بتا و بتام ۱۶ بود گفت مشکوکه و ۴۸ ساعت بعدش تکرار کنم...

خیلی ناامبد بودم...باخودم درگیر که چیکار کنم...

شوهرم گفت منفیه بابا آزمایش چی؟؟؟

بااذیتای دخترم و اینکه دوس داشتم حداقل ۶ سالش بشه و بابرنامه ریزی حامله شم..کلی کارای نکرده داشتم..چیزایی که منتظر بودم دخترم بزرگ بشه و انجامش بدم ولی بافکر اینکه باز یه نوزاد میاد و روز از نو روزی از نو..حالمو بد میکرد...بالاخره ۴۸ سا۵ت گذشت و ۲ آبان رفتم تکرار آزمایش...بتام شده بود ۳۹ و گفت مثبته باورم نمیشد..فقط به شوهرم پیام دادم که همش تقصیر توئه و ازت متنفرم...شوهرمم سرکار از دنیا بی خبر پشت سرهم پیام میداد و زنگ میزد که چی شده؟ و من انقدر ازش یدم میومد که جوابشو نیمدادم توی دلم اونو مقصر میدونستم که چرا باید این اتفاق بیفته...

وا 😐

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مستقیم رفتم دکتر گفتم برام سونو بنویسه که اگه قلبش تشکیل نشده سقطش کنم...

مطمئن بودم از تصمیمم...

من نمیتونستم..تواناییشو نداشتم...

من ۳ سالو نیم اعصابمو روی تربیت دخترم گذاشته بودم..میخواستم برنامه ریزی کنم...دوس داشتم پسر داشته باشم و حالا این حاملگیه ناگهانی کل برنامه ریزیامو به هم ریخته بود..

رفتم دکتر و سونو نوشت همون لحظه رفتم به زور و التمای و خواهش و تمنا نوبت گرفتم بین مراجعه کننده ها فرستادم داخل و گفت ۴ هفتته فقط کیسه هست و جینین نیست 

🤲🤲🤲.

ان شاءالله که هر چی از خدا میخوای بهترین ها رو بهتون بده 

..برا منم دعا کنید لطفا.....  میکرو انجام دادم دعا کنید مثبت بشم و عاقبت به خیر باشه ان شاء الله ‌. ۴روز دیگه باید آزمایش بارداری بدم .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

للّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال
🤲🤲🤲.  ان شاءالله که هر چی از خدا میخوای بهترین ها رو بهتون بده  ..برا منم دعا کنید لط ...

ان شاءالله ۴ روز دیگه تاپیک بارداریت رو ببینم عزیزم و بسلامتی بغلش بگیری

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
مستقیم رفتم دکتر گفتم برام سونو بنویسه که اگه قلبش تشکیل نشده سقطش کنم... مطمئن بودم از تصمیمم... ...

جالب شد

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال

گفتم خداروسکر اومدم خونه و به مامانم که گفته بودم بیاد پیش دخترم جریانو گفتم..مامانم خیلی مذهبیه..شروع کرد نصیحت کردن و من بین نصیحتاش گرمی دم میکردمو میخوردم...شوهرم به مامانم زنگ زده بود و فهمیده بود من رفتم آزمایش مامانمو فرستادم خونه دخترمو خواب کردم رفتم حموم و زیر دوش یه دل سییییر گریه کردم...شوهرم اومد خونه نشست حرف زدن..گفت من میگم نگهدار..ولی بازم تصمیم باخودته...ما ۳ سال زجر کشیدیم پای آوا...دوس ندارم فردا که دنیا اومد باهر اذیتش بگی تقصیر توئه من میخواستم سقط کنمو این حرفا

ان شاءالله ۴ روز دیگه تاپیک بارداریت رو ببینم عزیزم و بسلامتی بغلش بگیری

ان شاء الله که به دعای شما ❤❤❤❤😍😍🤲🤰