2777
2789

من کاملا متفاوتم با اون چیزی که میخوام 

انقدر تفاوتام زیاده که نمیدونم از کجا شروع کنم به تغییر 

بگین چی میخواین و چی شدین؟! 

تا جایی ک باید ارع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اوني كه ميخواستم شدم و الان اوني هستم كه ميخوام🌹

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ولی از این به بعد همینی میشم که میخوام 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

من از لحاظ ازدواج و شرایط تحصیلیم ب جایی ک میخوام رسیدم و اونی ک‌میخواستم شدم 

اما اخلاقم نه ... ارزوم بود یه سری رفتارارو نداشته باشم و دارم 

همسرمو خیلی اذیت میکنم و ی سری عادات بد 

از طرفی معنوی هم ب اونجایی ک باید نرسیدم 

و هنوز بخاطر شرایط مالی نتونستم کلاس نقاشیمو ب صورت حرفه ای تمام کنم 

اینا بزرگترین حسرتای زندگیمه 

۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم‌! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم 
بگو از تغییراتت

یه سال پیش توی یه رابطه اشتباه داشتم بعد اون خیلی باخودم کار کردم الان تازه نامزد کردم از نظر رفتار و اخلاق اونی شدم که میخوام الان دیگه میدونم چطور رفتار کنم که کنترل زندگی دست خودم باشه 

یا مثلا دوست دارم یه حرفه ی خاص رو عالی بلد باشم اما همیشه رها می کنم

نمیدونم مشکل چیه

دوست دارم خوش تیپ و خاص باشم اما همیشه سریع آماده میشم و میرم بیرون 

یا مثلا دوست دارم یه مامان ریلکس باشم اما باز حرص میخورم

دوست دارم خودم تو اولویت باشم ولی باز ظرف و آشپزی و کارای خونه مهم تره

من دوست دارم مرتب و آراسته باشم ولی باز صبحا اولین کاری که می کنم برداشتن گوشی لامصب و دور دور تو صف ...

اینکه عادت همه هس

آی اَم بلوچ   😔تمام روزمیخندم؛ تمام شب یکی دیگم* من ازحالم به این مردم دروغای بدی میگم😓
بیشتر بگو لطفا  چی میخواستی و الان چجوری هستی

از لحاظ تحصيلات ميخواستم هميشه موفق باشم كه با بهترين نمرات و شرايط مدرك كارشناسيمو گرفتم

از لحاظ شغلي از زمان دانشجويي ميخواستم به شغل مورد نظرم برسم و خيللي خيلللي تلاش كردم و الان رسيدم و مشغولم

از لحاظ ازدواج ميخواستم با مردي زندگي كنم كه هميشه و پا به پام همراهم باشه كه همينطور شد 

و .....

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤