2777
2789
عنوان

اونی هستی که میخوای؟! اونی شدی که می خواستی؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 29 پست
بگوو لطفا از ویژگی هات

خب من قبلا ب خاطر یسری چیزا از زندیگم عقب موندم و خلاصع کرده بودم تو همونا و فکر میکردم دنیا ب اخر رسید اما یاد گرفتم ک بدون یسری چیزام میش زندگی کرد و لازم نیست حتما ب خواستع هایی دست پیدا کنی و قرارم نیست من تا اخر عمر برا چیزی ک خواستم و نشدم غصه بخورم 

من یسری تغییرات تو خودم ب وجود اوردم و خودمو زندع کردم 

واگ اجازشو میدادن خیلی چیزایی ک همون قبلا میخواستمو داشتم و موفق تر از الانم بودم منتهی بخاطر یسری عقایدا نشد

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از لحاظ تحصيلات ميخواستم هميشه موفق باشم كه با بهترين نمرات و شرايط مدرك كارشناسيمو گرفتم از لحاظ ش ...

عالیه

میشه کمکم کنی؟ 🙃

زندگیم خوبه 

خودم خیلی از خودم توقعم بالاس اونی که میخوام خیلی با اینی که هستم فرق داره

عالیه میشه کمکم کنی؟ 🙃 زندگیم خوبه  خودم خیلی از خودم توقعم بالاس اونی که میخوام خیلی با ای ...

چه توقعاتي از خودت داري عزيز؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چه توقعاتي از خودت داري عزيز؟

بالا نوشتم 

مثلا خیلی خیلی دلم میخواد آراسته و ریلکس باشم

دلم میخواد بدنم همیشه تمیز باشه نه اینکه از ترس موهای پاهام دامن کوتاه نپوشم

دلم میخواد نظم شخصیم تو اولویت باشه

مثلا موهام صاف نیست یکم خشنه

دوست دارم همیشه نوهام صاف کنم

انا هیچ کدوم از اینا هیچ وقت انجام نمیشه 

یا مثلا دوست دارم یه سری ویژگی های مختص به خودمو پیدا کنم

دلم. میخواد آشپزیم خیییلی خوب بشه اما براش تلاشی نمیکنم

دلم. میخواد یه حرفه رو ادامه بدم اما نمیدونم چی

کلا درگیر بچم و کارای خونه شدم 

وقت هایی هم که کار ندارم تو گوشی ام

واقعا بد معتاد شدم

بالا نوشتم  مثلا خیلی خیلی دلم میخواد آراسته و ریلکس باشم دلم میخواد بدنم همیشه تمیز باشه نه ...

عزيزم ميدوني من براي خودم يه دفترچه درست كردم

بجز كاراي روزمره اي كه ميكنم من بايد به حيون خونگيمم برسم 

و اينكه عادت دارم نيم ساعت برم پياده روي 

و طبق يه ساعت خاص كتاب بخونم

حالا توو دفترچم تمام كارامو با تايم نوشتم كه چه كاريو چه ساعتي ميخوام انجام بدم

١ ماه با اون قوانين دفترچم پبش رفتم و الان شده جز عادتم و نميتونم انجامشون ندم

بنظرم اين روش به شمام كمك ميكنه تا بتوني خودتو با يسري قوانين اشنا كني و پيش بري

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عزيزم ميدوني من براي خودم يه دفترچه درست كردم بجز كاراي روزمره اي كه ميكنم من بايد به حيون خونگيمم ...

این خیلی خوبه

اما اراده ی انجام هم میخواد یکم بی اراده شدم 

البته فقط برای کارای خودم اینجور شدم

نمیدونم چرا نمیتونم عادتی رو جا بندازم

دارم اذیت میشم از بس درگیر کارای خونه شدم موقع خودم که میشه خستم میشه و دلم یکم پرت شدن میخواد ولی دیگه بسه👌

این خیلی خوبه اما اراده ی انجام هم میخواد یکم بی اراده شدم  البته فقط برای کارای خودم اینجور ...

يسري چيزاي سخته عزيزم

و همه چيز سختي خودشو داره حتييي كاراي روزمره

راستي كتاب خودت باش دختر خيللي ميتونه بهت كمك كنه بخونش حتما

و اينكه شما بايد استارتشو بزني اگه بي ميل و بي رمق و بي اراده بخواي پيش بري ميشه عادتت و اونموقع ديگه نميتوني حريف خودت بشي

حرفات یادم میمونه ممنونم

🌹🌹🌹