2777
2789

من کاملا متفاوتم با اون چیزی که میخوام 

انقدر تفاوتام زیاده که نمیدونم از کجا شروع کنم به تغییر 

بگین چی میخواین و چی شدین؟! 

تا جایی ک باید ارع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اوني كه ميخواستم شدم و الان اوني هستم كه ميخوام🌹

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ولی از این به بعد همینی میشم که میخوام 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

من از لحاظ ازدواج و شرایط تحصیلیم ب جایی ک میخوام رسیدم و اونی ک‌میخواستم شدم 

اما اخلاقم نه ... ارزوم بود یه سری رفتارارو نداشته باشم و دارم 

همسرمو خیلی اذیت میکنم و ی سری عادات بد 

از طرفی معنوی هم ب اونجایی ک باید نرسیدم 

و هنوز بخاطر شرایط مالی نتونستم کلاس نقاشیمو ب صورت حرفه ای تمام کنم 

اینا بزرگترین حسرتای زندگیمه 

۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم‌! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم 
بگو از تغییراتت

یه سال پیش توی یه رابطه اشتباه داشتم بعد اون خیلی باخودم کار کردم الان تازه نامزد کردم از نظر رفتار و اخلاق اونی شدم که میخوام الان دیگه میدونم چطور رفتار کنم که کنترل زندگی دست خودم باشه 

یا مثلا دوست دارم یه حرفه ی خاص رو عالی بلد باشم اما همیشه رها می کنم

نمیدونم مشکل چیه

دوست دارم خوش تیپ و خاص باشم اما همیشه سریع آماده میشم و میرم بیرون 

یا مثلا دوست دارم یه مامان ریلکس باشم اما باز حرص میخورم

دوست دارم خودم تو اولویت باشم ولی باز ظرف و آشپزی و کارای خونه مهم تره

من دوست دارم مرتب و آراسته باشم ولی باز صبحا اولین کاری که می کنم برداشتن گوشی لامصب و دور دور تو صف ...

اینکه عادت همه هس

آی اَم بلوچ   😔تمام روزمیخندم؛ تمام شب یکی دیگم* من ازحالم به این مردم دروغای بدی میگم😓
بیشتر بگو لطفا  چی میخواستی و الان چجوری هستی

از لحاظ تحصيلات ميخواستم هميشه موفق باشم كه با بهترين نمرات و شرايط مدرك كارشناسيمو گرفتم

از لحاظ شغلي از زمان دانشجويي ميخواستم به شغل مورد نظرم برسم و خيللي خيلللي تلاش كردم و الان رسيدم و مشغولم

از لحاظ ازدواج ميخواستم با مردي زندگي كنم كه هميشه و پا به پام همراهم باشه كه همينطور شد 

و .....

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤