2777
2789
توی قهوه واقعا شکل میوفته نمونه هاشو ببینید من به دیگران نشون میدم چهره ها که میوفته  اعتقاد ...

در حد یک ساعت سرگرمم میکنه‌

در همین حد اعتقاد دارم 😂

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه عجیب دعا نویس بوده؟ 

آره کارش واقعا عالیه یعنی کل زندگیه خانوادمو تواینه گفت حتی اسم فامیلا همه چیز ولی باید بچه ازخودت ببری که پاک هم باشه البته اونجابچه هست که بشینه خیلی هم دقیق میگن ولی میگه خودتون بیارید که مطمئن باشید ولی برای مامان وبابام که یه بچه غریبه نشست ازنظرم خیلی دقیق وبهترگفت 

موکل داره؟ 

آره 

شاید باورتون نشه ولی دعاهایی که میده دقیقا باطل میکنه ولی سرچهل روز باز انگار دعاهابرمیگرده راستش فکرمیکنم فقط به مدت کوتاه کارتو درست میکنه که با مجبور بشی بری پیشش

کار همون موکله... خوب نیست پیش این افراد رفتن زندگی دچار مشکل میشه 

آره خیلی هم پول گرفت برای باطل کردن ولی فقط 40روز همه چیز خوب بود

من خودم برام دعادرست کردن ازاون روز به بعد انقد حالم بده و داغونم که نهایت نداره یعنی خودم قبول نداشتم این چیزا را بعد برادر اون شخص که خیلی کوچیکه اومد گفت بهم یعنی واقعا من به هرکسی میگم باورنمیکنه ولی من خیلی حالم بده شبا هم تاصبح کابوس میبینم

آره خیلی هم پول گرفت برای باطل کردن ولی فقط 40روز همه چیز خوب بود من خودم برام دعادرست کردن ازاون ر ...

اگر نمیترسی ایشون جن وارد زندگیت کرده 

حتما فاصله بگیر ازش، سوره الرحمن رو بخون تو آب بریز کنج خونه