2777
2789
عنوان

عفونت پلک

1746 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها ممنون میشم راهنمایی کنین

من قبل کرونا کمی پلک پایینم زخم شد که چیز جدی نبود برام آنتی بیوتیک نوشت بعد دو ماه پیش دور چشم و گوشه های پلکم خیلی درد میکرد یعنی چپ و راست رو که نگاه میکردم خیلی درد داشتم رفتم دکتر گفت چشمت عفونت کرده پلکت هم کمی عفونت داره آزیترو قطره اشک برای سه هفته خب هیچی زود خوب شدم

الان دوباره داشتم تلویزیون نگاه میکردم البته تاریک بود بعد زیر چسم درد گرفت خیلی قرمز شده بود و دوباره پلک درد کمپرس گزاشتم بد تر سد بازم رفتم دکتر معاینه کرد گفت چیز جدی نیست برام پماد کرتینیل و سولفاستامید برایریک هفته نوشه الان چهارمین روز ولی اصلا بهتر نشده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم دقیقا تو همین وضعیتم،سرچ کردم گوگل نوشته بود یکی از علائم نادر کروناست که یک تا ۳درصد از جعمیت ممکنه این مدل کرونارو بگیرن

خودم میخوام چشمام و با جایی تازه دم شستشو بدم،تو هم امتحان کن عوارض نداره

از خواب که بیدار میشم چشمام کاسه خونه به همراه درد

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
وای منم دقیقا تو همین وضعیتم،سرچ کردم گوگل نوشته بود یکی از علائم نادر کروناست که یک تا ۳درصد از جعم ...

نه من چشمم درد نمیکنه پلکم درد میکنه و سابقه عفونت پلک داشتم

میشه لطفا اگه کسی رو میشناسین که این مشکل رو داشته تگ کنین

سرچ کن تو گوگل :

عفونت چشم نی نی سایت 

عفونت پلک نی نی سایت 

تاپیکاشو میاره همشو

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅