2777
2789
عنوان

عفونت پلک

| مشاهده متن کامل بحث + 1746 بازدید | 22 پست
شما سابقه عفونت پلک داشتین

بله،دارو درستش نکرد،چایی تازه دم خیلی موثر بود خیلیییی

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
بله،دارو درستش نکرد،چایی تازه دم خیلی موثر بود خیلیییی

منظورم اینه نگران نباشم اگه درد میگیره به چشم و پلکم صدمه نمیزنه آخه پلکم هم ورم نداره شاید یکم که حتی مشخص نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم اینه نگران نباشم اگه درد میگیره به چشم و پلکم صدمه نمیزنه آخه پلکم هم ورم نداره شاید یکم که ح ...

نه عزیزم نگرانی نداره،موقته،اگر درد نداری یعنی عفونتت خیلی مختصر و کمه،اگه دیدی طولانی شد و درد داشتی برو دکتر

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
نه عزیزم نگرانی نداره،موقته،اگر درد نداری یعنی عفونتت خیلی مختصر و کمه،اگه دیدی طولانی شد و درد داشت ...

درد حفیف دارم یعنی دو ماه پیش افتضاح بود همین چهار روز رفتم دکتر

منظورم اینه نگران نباشم اگه درد میگیره به چشم و پلکم صدمه نمیزنه آخه پلکم هم ورم نداره شاید یکم که ح ...

سلام عزیزم 

خواستم بدونم شما خوب شدی؟ الان دیگ مشکلی نداری؟ چون واسه منم مثل مال شماس. خواستم ببینم چطوری مشکلت رفع شد؟