2777
2789
عنوان

میشه همه راهنمایی کنید👶👼🤰🙏

86 بازدید | 20 پست

اگر بخوام ابان اقدام کنم خودم و همسرم چی بخوریم چه قرص ها و ویتامین هایی

چطور؟ روزانه؟ هفتگی...؟

با درنظر گرفتن شرایط جسمی نرمال و دو سال جلوگیری طبیعی

پیشاپیش از همه و کمک هاتون ممنونم انشاالله سلامت باشید⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اون ماه صد درصد نیس بگیره ولی خوب قبلش دونفربرید چکاب شید ویتامینای ک دکتربهم داد ویتامین ای ویتامین ای

فولیک اسید روزای تخمک گذاری گرمیجات بخورین رابطه ی شی درمیون داشته باشین

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
ازمایش کامل بدین جفتتون قرص اهن بخورید سیگار قلیون .مشروب.فست فود تعطیل غذای سالم میوه فراوان

اللهم صل علی محمد و ال محمد صلوات فرستادم واسه توراهیت ممنون عزیزم.قرص اهن فقط زن بخوره؟

ویتامین فقط واسه خودت خانمی؟ چجوری خوردی روزانه؟

ن عزیزم جفتمون خوردیم

ویتامین ای هر شب ویتامین دی چون کمبودشم داشتم ۵۰هزار هفته ی دونه 

ی قرصم بودکمپلکس

فولیک اسید رو از چندماه قبلش خوردم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
اللهم صل علی محمد و ال محمد صلوات فرستادم واسه توراهیت ممنون عزیزم.قرص اهن فقط زن بخوره؟

ممنون عزیزم منم برای این ک دامنتون زود سبز بشه صلوات فرستادم

ولی در کل شما جفتتون بایددبرید ازمایش بدین ببینین چی تو بدنتون کم و زیاده.اصلا ی وقت قرص اهن نیاز نداشتین.من همکار عمه ام ذخیره اهنش خیییلی بالابود تازه باید کم میکرد.تا ازمایش کامل ندین چیزی قطعی نیست

ممنون عزیزم منم برای این ک دامنتون زود سبز بشه صلوات فرستادم ولی در کل شما جفتتون بایددبرید ازمایش ...

انشاالله...ازمایش قند تیروئید و کم خونی دادم نرمال بود ممنون از راهنماییت