2777
2789
عنوان

زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 35 پست
من همه چیو گفتم حتی از شب هایی که دوس داشتم بغلم کنه و اون خوابیده. از همه حسرت هام بعد ۹ سال زندگی ...

الان همش حسرت میخورم که چرا خواستگاران با موقعیت بهتر رو رد کردم فکر کن تا این حد

شغل همسر شما چیه؟ 

من همسرم از نظر شغلی و درآمد معمولی ولی یک قدم بزرگ برداشته که به امید خدا یک سال دیگه خیلی چیزا عوض میشه اما نمیدونم چرا دیگه دوستش ندارم

الان همش حسرت میخورم که چرا خواستگاران با موقعیت بهتر رو رد کردم فکر کن تا این حد شغل همسر شما چیه؟ ...

منم ازین فکرا زیاد می کنم خخخخ

شوهرم‌کافی شاپ داره ولی درآمدش خیلی کمه و رو به پسرفتیم 

وضع مالی خانواده خودم خوبه ماشالله و تو خونه پدرم هیچوقت فکر پول نبودم. ولی تو زندگی خودم خیلی باید قناعت کنم. خ استگار پولدار زیاد داشتم ولی مادرم جواب منفی میداد به همه. نمیدونم چیشد که انقد از شوهرم خوشش اومد. جالبه حالا همه خانوادم از شوهرمم خوششون‌نمیاد دیگه 

دیگه سرنوشته و نمیشه کاریش کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید رک میپرسم. با مردهای دیگه مقایسه اش میکنی؟ 

شاید بد بیان کردم، منظورم اینه کهتفاوتهای فردی ایشون رو با سایر آقایون درنظر میگیری؟ یا مثلاً با شوهر خواهر یا شوهر دوستات یا برادرت که بیشتر اهل ابراز احساسات هستند مقایسه میکنی؟

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...
شاید بد بیان کردم، منظورم اینه کهتفاوتهای فردی ایشون رو با سایر آقایون درنظر میگیری؟ یا مثلاً با شوه ...

در مورد همه جنبه ها که مربوط به شوهرم هست چه شغل چه ظاهر چه درآمد چه احساسی همه و همه مقایسه میکنم😪

به خاطر همینم هست که دیگه تلا‌ش شوهرم به چشمم نمیاد

اشتباه داشته اما چند وقت میخواد جبران کنه اما دیگه برام مهم نیست افتادم تو منجلاب که نمیتونم بیام بیرون😭

در مورد همه جنبه ها که مربوط به شوهرم هست چه شغل چه ظاهر چه درآمد چه احساسی همه و همه مقایسه میکنم😪 ...

منم مثل توام....شوهرموزحمتاش برام بی ارزشه.....چون خیلی سرده .اهل محبت وعاطفه نیس.منم دلسردشدم ازش

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏

پس خداروشکر کن و به فکر زندگیت باش تو شاد  باش بادخترات  بازی کن بخند . عشق کن. شوهرت دوستت داره ولی بلد نیس ابراز کنه مث خیلی از مردای دیگه .. شوهرتو با مردای تو فیلما مقایسه نکن.. با دور و بریاتم مقایسه نکن تو ک از توی زندگی مردم خبر نداری .. شوهرایی ک خیلی ابراز علاقه  و کادو دادن و سوپرایز بلدن خیلیاشون چشم پاک ندارن .. برو خداروشکر کن من میشناسم کسی رو ک برا زنش هیچی کم نذاشت ک مالی چه روحی چه کادو تولد و ولنتاینو روز زن و جشن سالگرد ولی قایمکی زن دوم گرفت بازم برا اولی کم نمیذاره ولی زن اولش میگفت دوس داشتم شوهرم بد اخلاق  خسیس یا حتی معتاد بود ولی خیانت نمیکرد آواز دهل از دور خوش است