2777
2789
عنوان

کیا با همسرشون دعوا میکنن درصورتی که کودکشون شاهده

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعوا میکنید میخاین خودتونم بکشین جلو بچه از اینکارا نکنین

چون بعدها یکیو تحویل اجتماع دادین عصبی و افسرده واین سیکل معیوب ادامه پیدا میکنه!!

من نمیفهمم واقعا

اون بچه خیلی عصبی میشع بعدها و اسیب میبینه

زن و مردی که بلد نیستن مشکلات روبا حرف زدن و منطق جلوببرن دیگه چرا ازدواج میکنن!یاحداقل بچه نیارن

دوست مت سر همین بحثا کارش ب خودکشی رسید 

دختر کمتر آسیب میببنه ولی برعکس تصورمون پسربچه ها شدیدا آسیب میبینن.کم کمش شب ادراریه...عصبی شدن و ض ...

پسرم خجالتی شده شدیدا و اینکه نمیتونه از خودش دفاع کنع در مقابله بچه های دیگ... حس میکنم مقصر منم الانم خابه تصمیم دارم دیگ بیشتر بهش برسم این گوشیه لعنتی رو بذارم کنار 

بهترین انتقام از روزگار شاد بودن است، آنقدر می خندم که غم از روی رود...
دعوا میکنید میخاین خودتونم بکشین جلو بچه از اینکارا نکنین چون بعدها یکیو تحویل اجتماع دادین عصبی و ...

اگ بخای اینجوری فکر کنی پس کسی نباید ازدواج کنه یا بچه دارشه...چون تقریبا میشه گف 80 درصد مردم این مملکت عصبی ان... الان 6-7ماهی میشه ک روزگارمون شده استرس و نگرانی و... ولی واقعا ای کاش دیشب میتونستم یا سعی میکردم خودمو کنترل کنم

اگ بخای اینجوری فکر کنی پس کسی نباید ازدواج کنه یا بچه دارشه...چون تقریبا میشه گف 80 درصد مردم این م ...

ببین درسته همه استرسی و عصبین ولی باید مهار کرد عصبانیتو.بچع چه گناهی کرده که شاهد باشه.دو تا ادم میتونن ب جای دعوا و فحش کاری با منطق بشینن جلو هم و صحبت کنن راجبه استرس عصبانیت و همه چی.اگر قرار بود بخاطر شرایط هممون عصبی باشیم ک باید همدیگرو بکشیم.مهارت هاشم باید بلدباشیم دیگه

ببین درسته همه استرسی و عصبین ولی باید مهار کرد عصبانیتو.بچع چه گناهی کرده که شاهد باشه.دو تا ادم می ...

بله شما درست میگید ای کاش یکم بیستر فکر میکردم... من داشتم با شوهرم صحبت میکردم ک اون همش میگف تو بم دروغ میگی گفتم من دارم حقیقت رو بهت میگم باورکن ولی اون همش با ارامی میگف نه دروغ میگی... ک این طرز صحبتش باعث شد دیگ کنترلمو از دست بدم و داد و هوار کنم تا شاااید حرفمو باورکنه... واقعا دیگ عصبی شده بود از درک پایینش