2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=152011355]عزیزم من چندروز پیش با ابجوش خیلی بدسوختم از پماد درین ادیب استفاده کردم عالی بود خودش مسکن توش دار ...[/QUOTاینترنتی هم میشه خرید کرد من جایی هم که هر چیزی  رو داروخونه ها ندارن

منم پارسال همین وقت دخترم با چای داغ فلاسک سوخت خیلی بد دکتر بردم پمادهم هرچیزی بگی زدم تااینکه سه روز بعد سوختگی یه نفر بهم گفت عدس و جو بذار روی حرارت تابسوزه بعد آسیاب کن بعد پماد که میزنی ازاین پودر بریز روش تا زود خشک بشه جاش هم بد نمیشه همین کار کردم واقعا جواب داد چند روز بیشتر طول نکشید که پیله شد و بعد خوب شد

هرچی پماد بزنی بدتر تازه میمونه پارسال پسر منم سوخت رو زخمش هیچی نمیزدم فقط مواڟب بودم خاک نگیره میرفتیم بیرون ی باند میبستم روش وقتی زخمش رو به خشکی رفت پماد میزدم  که خشک نگیره  

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
منم پارسال همین وقت دخترم با چای داغ فلاسک سوخت خیلی بد دکتر بردم پمادهم هرچیزی بگی زدم تااینکه سه ر ...

چه پمادی بدین عزیز،،،عدس و جو برشته کنم یا واقعا بسوزونم

چه پمادی بدین عزیز،،،عدس و جو برشته کنم یا واقعا بسوزونم

پماد سوختگی دکتر داد سیلور بود فک کنم با آلفا بسوزه ک دست میزنی پودر بشه پودرش هم سیاه هست روزی یه بار بزن ازروی پماد حتما بزن مستقیم نریز روی زخم اگ بجایی میزنه چند ساعت باند ببند بعد باز کن