2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین عزیزم

طرز تهیه لواشک زهرا پز.😊

من چون خودم خیلی ترشیجات نمیخورم که اندامم بهم بریزه  کم درست کردم نیم کیلو الو سیاه را خیلی خوب شستم

گزاشتم تقریبا ۱۵دقیقه ابش رفت

بعدش اونو خوردش کردم.

نصف بیشتر لیوان آب ریختم 

یعنی اینقدر بهش آب اضافه کردم

من یک قاشق نمک ریختم حالا اگه دوست داری ترش تر بشه تو دوتا یا سه تا قاشق نکم بریز ولی من یه قاشق ریختم خیلی خوب شذه

و وقتی که نمک ریختیم و آب میزاریم رو حرارت زیاد که زود جوش بیاد بعدش به محض اینکه جوش اومد حرارت گاز رو خیلی کم کردم و ون دقیقه یک بار هم زدم

ممنون عزیزم

من گزاشتمش رو سعلی خیلی زیاد که زود جوش بیاد زمانی که خیلی خوب جوش اومد میزارمش رو شعلی خیلی کم که خوب بخار کنه با توجه اینکه سر هم میزاریم روشا

زمانی که خیلی نرم شد اینطوری شد از روی گاز برش میذاریم

ممنون عزیزم

از روی گاز بر شمیذاریم توی یک آبکش استیل یا چندن به خوبی آبکشش میکنیم چرا 

بخاطر اینکه خیلی داغه ظروف پلاستیکی میسوزه

خیلی خوب باید سافش کنی 

یه ضرف بزار زیر آبکشت و کم کن اضافه کن و با یه قاشق چوبی لهش کن ج

خب..... ممنون عزیزم

یه ظرف استیل بردار اولش بشورش که یه وقت گردی چیزی نداشته باهش

بعدش خوب خشکش کن

از پلاستیکی ک خیلس نازه استفاده نکن از پلاستیک ضخیم استفاده کنی بهتره اولش با یه قطره روغن بریز  رپی ظرفت خوب چربش کن بعدش پلاستیک را بزار روی ظرفت 

روغن میریزم ک پلاستیک پچبسه.

خب..... ممنون عزیزم

میزاریم جلوی آفتاب مد دوساعت گزاشتم دیدم یه کم خودشو گرفته روش یه پارچه تمیز گزاشتم که چون تو حیاطه کرد نگیره میتونی هم بزاری جلوی باد کولر

و اینکه ۲روز فک منم طول بکشه تا خودشو بگیره.

تمام

اینم لواشک زهرا پز