2777
2789
عنوان

چقد اینا گرونه

998 بازدید | 19 پست

مگه سر گردنه هس؟

من ماهه پیش ۲کیلو کیک خریدم۴۵ت

این هرکیلو رو حداقل ۹۹ت میده

همشم که فوندانته😐😐😐😐😐

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

کی؟

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها این اره قیمتاش نمیدونم چرا اینقدر زیاده😐منم دیدم شاخ در اوردم

فک کردم شاید نرخش همینه و شیرینی فروشیای ما ارزون میدن😐

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خب فوندانت گرونه و سنگین

فوندانت تازه راحت تره که

من که خداروشکر خودم کیک درست میکنم از بیرونم خوشمزه تر چیه بیرونیا خامه پالم و بدرد نخور

اخه برا تولد بچه ها نمیشه 

دوس دارن طرح دار باشه وگرنه برا خودمون که خونه درست میکنم

شما قنادی؟

نه مگه فقط قناد ها فوندانت میزنن؟

خمیر فوندانت گرفتم چن باری

نه مگه فقط قناد ها فوندانت میزنن؟ خمیر فوندانت گرفتم چن باری

خب پس شما که بلدی خودت کیک درست کنی بهتره ....من که حوصله ندارم ....به فامیلمون میگم برام درست میکنه

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
همین تبلیغ کیک انلاین نی نی سایت

فوندانت گرونه من دیروز سفارش دادم گفت زیر2ونیم کیلونمیشه و100و70.80 افتادبرام  توچنددقیقه دوسه قیمت متفاوت داد یه بارگفت کیلویی70.یه بارگفت 50

فوندانت گرونه من دیروز سفارش دادم گفت زیر2ونیم کیلونمیشه و100و70.80 افتادبرام  توچنددقیقه دوسه ...

اخه الان تو این کرونایی که ادم مهمون چندانی نداره ۲کیلو و نیم کیک میخواد چکار؟

منم برا پسرم میخواستم تصویری سفارش بدم گفت زیر ۲کیلو نمیشه

گفتم کم چاقم

حالا ۲کیلو کیک بگیرم بچه هامم که نمیخورن

شوهرمم قند داره

تاتهش باید خوردم بخورم😂

اخه الان تو این کرونایی که ادم مهمون چندانی نداره ۲کیلو و نیم کیک میخواد چکار؟ منم برا پسرم میخواست ...

خخخخخخ بخدا ماهم فقط دونفریم هرچی گفتم اقامن 1کیلوهم زیاده برامون گفت نمیشه منم ناچارن گفتم باش اخه میخوام شوهرموسوپرایزکنم گفتم فداسرش