2777
2789
عنوان

یعنی کروناگرفتم توروخدابیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 20 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان ماسک زدم...خیلی سنگینه نفسم انگار دیر میاد خدایا...برم دکتر چندروز دیگه معلوم میشه گرفتم یانه

من یه هفته تو خونه مدام ماسک زدم

هرشب منتظر بودم فردا از تنگی نفس نفسم بالا نیاد دیگ

از شدت سردرد داشتم دیوونه میشدم دیگ

دوبار دکتر رفتم گفتن کروناس

اما اطرافیانم بم مدام تلقین میکردن ک چیزی نیس یه سرماخوردگی سادست

سر یه هفته خوبه خوب شدم.تلقین خیلی مهمه به خودت تلقین کن ک چیزی نیست اما احتیاط کن و ماسکتو بزن تو خونه.

نترس چيزي نيست ممكن مال معدت باشه آخه انقدررر از كرونا نترسيد همين ترس كه ملت و به كشتن داده

همسایه ی ما دختر جوون،سرفه و بدن درد داشته،رفته دکتر..گفتن مشکوک به کرونایی،یه تست بده..از ترسش مطب دکتر ایست قلبی کرده طفلی😔😔😔 از کرونا یه هیولا ساختن برا ملت

بابام که رفت شهر خالی شد،مگر تو چند نفر بودی بابای گلم😭😭😭😭 فراموش کردنت هنر میخواهد و من بی هنرترین انسان عالمم😭😭😭
همسایه ی ما دختر جوون،سرفه و بدن درد داشته،رفته دکتر..گفتن مشکوک به کرونایی،یه تست بده..از ترسش مطب ...

دقيقا همينطوره

والا دختر خالم پرستاره ميگه كرونا از آذر تو ايران بوده 

و كسي نميدونسته و فكر ميكرده سرماخوردگيه

بعد كه اعلام كردن كرونا اومده

بيشتريا از ترس بخداا سكته كردن

دقيقا همينطوره والا دختر خالم پرستاره ميگه كرونا از آذر تو ايران بوده  و كسي نميدونسته و فكر ...

اونایی که مشکل دارن 

مثل فشار خون و دیابت خب اون لحظه میترسن 

منی ک ۱۶ سالمه منو مامانم مشکوک ب کروناییم دیشب انقدر از اتسرس پاهامو تکون میدادم اصلا درست نخابیدم