2777
2789
عنوان

دوستان لطفا کمک

67 بازدید | 11 پست

من هفده هفته ام.ده روز پیش رفتم دکتر یه مولتی ویتامین داد که توش اسید فولیک داره.بعد اسید فولیک یک هم جدا نوشت.منم نخوردم اسید فولیک جدا رو.به یه ماما هم گفتم گفت کافیه همون که تو مولتی هست.الان استرس گرفتم که ده روز نخوردم.اخه سری قبلم برام مولتی نوشت بود گفت اسید فولیک توش بسه.نمیخواد جدا بخوری.چکار کنم به نظرتون تجربه ای دارین؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه میگن اسید فولیک زیاد خوب نیست.

خب دکتر خودش میدونه دیگه اگه خوب نبود که نمیداد بعدم اون اسید فولیک فقط برا تو نیس برا بچه تم هس تو باید اسید فولیک دو نفرو بخوری 

بعدم تا وقتی که میری پیش دکتر بخور رفتی ازش بپرس

خب دکتر خودش میدونه دیگه اگه خوب نبود که نمیداد بعدم اون اسید فولیک فقط برا تو نیس برا بچه تم هس تو ...

اخه دکتر اصفهانم  که دوازده هفته پیشش رفتم میگفت هکین اسید فولیک تو مولتی ویتامینت کافیه.نخور جدا.بخدا دیوونم کردن دیگه

چون اصفهان بودم از اول بارداری تا سه ماهگی خونه پدرم.بعدش اومدم خونه خودم خورستان

نگرانی نداره که عزیزم تو قرصو بخور تو بارداری هی از ادم ازمایش میگیرن اگه تو ازمایشت بیاد که مثلا یه ویتامینت زیاده دکتر خودش میگه که نخور بعدم تا وقتی تو خوزستان بری دکتر بخور رفتی اگه دکتر گف نخور نخور گفتم که بخور بخور دیگه

این چیزا که انقد نگرانی نداره به خودت استرس میدی 

منم ۱۷سالم بود باردار شدم ولی انقد استرس نمیدادم بخودم سر هرچی

نگران نباش بخور تا وقتی که بری دکتر 

چندسالته

اخه دکتر اصفهانم  که دوازده هفته پیشش رفتم میگفت هکین اسید فولیک تو مولتی ویتامینت کافیه.نخور ج ...

عزیزم منم همین سوال واسم پیش اومد و برا منم دکتر مولتی نوشت بعد ب منشیش که گفتم گففت اگه 16 هفته رو تموم کردی دیگه اسید فولیک رو قطع کن اما ااگه کم خونی داری بخور .منم قطع کردم فقط مولتی میخورم الان