hoonia مدیر عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 283 عنوان توروخدا بهم کمک کنید | مشاهده متن کامل بحث + 80 بازدید | 17 پست چجوری با افسردگی بعد از جدایی کنار بیام حالم خیلی بده نه خواب دارم نه خوراک همشم توهم دارم یه روز برمیگرده دارم دیوونه میشم 1399/06/02 | 01:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hoonia مدیر استارتر عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 283 فدای سرت خلایق هرچه لایق محکم باش پاشو به خودت برس خودتو برای یه زندگی جدید و ادم جد ... کاشکی حل بشه حالم بهتر بشه
قالی12متری عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 612 رفتم اصلا فایده نداره عزیزم گذر زمان همه چیزو حل میکنه دوسال دیگه به این حال الانت میخندی مطمئن باش ذکر یونسیه :لا اله الا انت سبحانک انّی کنتُ من الظّالمین فَاسْتَجَبْنا له و نَجّیناهُ من الغم و کذلک نُنجیِ المومنین
قالی12متری عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 612 کاشکی حل بشه حالم بهتر بشه عزیزم نه اینکه بخام دلداریت بدم این تجربه من تنها نیست همه اونایی که شکست عشقی خوردن اینو ممیگن بعداز چند وقت به حال الانت میخندی فقط سعی کن وقتی میاد توی ذهنت ،ذهنتو به یه چیز دیگه مشغول کنی ذکر یونسیه :لا اله الا انت سبحانک انّی کنتُ من الظّالمین فَاسْتَجَبْنا له و نَجّیناهُ من الغم و کذلک نُنجیِ المومنین