2777
2789
عنوان

کسی هست ای یو ای کرده باسه و مثبت بوده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تنبلی داشتم خودم شوهرمم ضعیف بود دوم پریودی رفتم سونو واژینال دکتر بهم دارو لتروزول داد بعد دوبار ...

عه چقدر خوب

مراحلش چطوره توضیخ میدی؟

منم شوهرم هم تعدادش هم تحرکش کمه خودمم تنبلی خفیف دارم هنو تازه دوماهه اقدامم اما طاقت انتظار ندارم میگم یکی دوماه دیگ با دارو باردار نشدم برم ای یو ای

🌷
عه چقدر خوب مراحلش چطوره توضیخ میدی؟ منم شوهرم هم تعدادش هم تحرکش کمه خودمم تنبلی خفیف دارم هنو تا ...

اینا ک گفتم مراحل قبلشه مراحل خودش ک میری مرکز پرونده تشکیل میدی همسرت نمونه اسپرم میده بعد تسپرم هیی ک قوین  قدرت باروری دارنو جدا میکنن و شستشو میدن ک دو ساعت طول میکشه این کار بعدشم ک خیلی راحت بهت تزریق نیکنن و نیم ساعت همونجا دراز میکشی یعد میری پی زندگیت تا ۱۲ روز بعدش ک میری تست میدی ک حامله ای

الهی ک باردار بشی برای منم دعا کن خیلی ناامیدم

ممنون انشالله ک ب حق لب تشنه امام حسین هیچکی نااید نشه گلم من اینکه ای یو ایم مصادف شاده با محرم امیدوارم یکم میگم امام حسین دست رد ب سینم نمیزنه و شفاعتمو میکنه پیش خدا