سلامن من ۸ روز پیش ای یو ای شدم الان اطراف نافم میسوزه و تخمدانام تیر میکشن البته مداوم نیستن لگنم درد میکنه معدمم بعضی وقتا میسوزه کسی بوده اینطوری بوده باشه و مثب باشه جوابش؟ وای تا چهار روز دیگه میمیرم از استرس
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من اره خیلی دل درد شدیدی داشتم و علایم خاصی یادم نه نداشتم همون ماه و عاشق ترشی الان خدو روشکر دختر یک سال و خرده ای استرس نداشته باش قسمتت باشه میشه.
مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀
مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀
خودت رو سرگرم کارهای کن که دوست داری. تخمه بخور و فیلم خوب ببین. کتاب و قرآن بخون. البته قرآن اگر خواستی بخونی بامعنی بخون. موسیقی آرام گوش کن. نگرانی خیلی بده. اگر اون بالای بخواد تو هم مادر میشی به سلامتی.
البته بگم خیلی استراحت کن.
و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
خدا دخترتو برات نگه داره منم یار اولم دست راستت رو سرم انشالله دل منم شاد می شه
انشالله که به حق این روز و شبای عزیز بارداری گلم
چرا ای یو ای انجام دادید؟ هزینه اش چقدر شد؟ مراحلش چطوره میشه توضیح بدید ممنون ان شالله بارداری
من تنبلی داشتم خودم شوهرمم ضعیف بود دوم پریودی رفتم سونو واژینال دکتر بهم دارو لتروزول داد بعد دوباره ۱۲ پری رفتم ک فولیکول ۱۵ داشتم بعد بهم امپول اچ سی جی داد ک برا روز ۱۶ دوتا باهم استفاده کنم ک بعدش دلدردشدیدی گرفتم ک گفتن ب خاطر اینه ک تخمکام ازاد شده بعد ۱۷ پریم ای یو ای شدم هزینشم زیاد نبود نرکز رویان ک رفتم کلا ۳۰۰ شد هزینه ش بدون بیمه