2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یه فامیل داریم دختره دنبال مرد قد 190 بود..بعد هر خواستگرای میومد میرفت کنارش قد اندازه میکرد خیلی از پسرا بهشون بر میخورد میرفتن..

بعد یکی رو پیدا کرد باهاش ازدواج کرد ما خیلی خوشحال شدیم و..

2 سال پیش جدا شد میگفتیم چرا اینکه مورد پسندت بود مرد خوبی بود..میگه نه بهم نگفت که اعتیاد داره..

اون چیزی شد که قبل ازدواج فکر میکردی؟

خداییش آره چون همش آرزو داشتم بایه پسری ازدواج کنم موهاش بلند ومشکی باشه که حالا موهاش عاشقشم هیکلشم عالیه یکم زیادی هیکلی شده فقط اونم جذبه گرفته ازش میترسم خخ 

ما یه فامیل داریم دختره دنبال مرد قد 190 بود..بعد هر خواستگرای میومد میرفت کنارش قد اندازه میکرد خیل ...

وای چقد بد در اون حدم مهم نیس برام ولی میخام ببینم اون چیزی میشه که تو ذهنمه یا نه

وای چقد بد در اون حدم مهم نیس برام ولی میخام ببینم اون چیزی میشه که تو ذهنمه یا نه

آره خوب طبق ملاکات انتخاب کن دیگه تا بشه اونی که میخوای خود من مو خیییلی برام مهم بود که حالا موهاش یه وری میریزه ازمن بلندتره خخخ