2777
2789
والا من چون از شوهرم مطمعن بودم ولی همه ابن کارایی ک تو گفتی رو فقط خودم خوردم و خ تقویت کردم خودمو ...

یکبار، من بچه اولم نا خواسته بود، بعد از دوساله شوهرم مشکل پیدا کرد، برای بچه دوم خیلی اذیت شدم، فکر نمیکردم شوهرم مشکل داشته باشه آزمایش داد آزمایشگاه خصوصی فهمیدیم

گوشیم بد تایپ میکنه، هر روز سیاه دانه شوهرم خورد، تو هم هر دو نفر تون بخورید معجزه میکنه، دوسه ماه ک ...

سیاه دونه هم میخوردم بخدا ولی لهش نمیکردم قاطی عسل میکردم میخوردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکبار، من بچه اولم نا خواسته بود، بعد از دوساله شوهرم مشکل پیدا کرد، برای بچه دوم خیلی اذیت شدم، فکر ...

الهی خدا رو شکر که الان بچه داری سختیاش یادت میره.من کاش ی دونه داشتم اذیت نمیشدم

سیاه دونه هم میخوردم بخدا ولی لهش نمیکردم قاطی عسل میکردم میخوردم

اشکال نداره، ولی له کنی بیشتر جواب میده البته اگر له کنی باید فوری بخوری، اگر له کنی با عسل مخلوط کنی بزاری یک مدت بمونه میشه سم سیانور، کشنده  میشه، 

شوهرت هم بخوره، ترشیجات و لبنیات تا دوماه لبن نیو هیچ کدوم

ببخشید وقتی نزدیکی میکنید حالت خیلی مهمه، بای بلافاصله یک بالشت که روش نایلون کشیدید رو بیارید زیر باسن، دو تا پاتون رو تا چند ساعت صاف بزنید به دیوار، اینجوری راحت تر جواب میده، در ضمن از روز اول بعد از پریودم اقدام کنید

ببخشید وقتی نزدیکی میکنید حالت خیلی مهمه، بای بلافاصله یک بالشت که روش نایلون کشیدید رو بیارید زیر ب ...

خب مگه اینا برا کسی ک دیر باردار میشه نیس؟من همون ماه اول اقدام باردار سدم دوبار ولی سقط شدن

خب مگه اینا برا کسی ک دیر باردار میشه نیس؟من همون ماه اول اقدام باردار سدم دوبار ولی سقط شدن

اره، ولی تو هم امتحان کن شاید اسپرم های ضعیف میرسن که پوچ شده، اینجوری سرعتش بیشتر میشه انشاالله دیگه مشکلی پیش نمیاد

باشه فردا میرم دکتر.اگه من مشکل انعقادی داشتم اون یکی حاملگیم به 14هفته نمیکشید درسته؟شما سقط بخاطر ...

بله عزیزم اتفاقا فک کنم مشکل انعقادیذداری خونرسانی نشده به جنین یا ایمنی دیگه ببین بیا تاپیک 

از سقط مکرر. پیگیری تا درمان ...اونجا همه به هم راهنمایی کردن همه هم سقط دارن