2777
2789
عنوان

ینی ممکنه باردارباشم؟؟

86 بازدید | 7 پست

من پریودم منظمه. یکساله اقدامم. امروز موعدم بوده پریود نشدم. ولی خیلی کمر درد دارم هرلحظه حس میکنم الان میشم. چقدر احتمال داره باردار باشم؟؟؟

خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊

انشالله مادر بشی 

واسه منم دعا کن تا ۳۰سالگی مادر نشم  ازته دلت دعا کن گلم

بچه ندوست 

منم ازته دلم برات دعا میکنم

خدایا هرچیزی ک به صلاح هردوجهانم است راخودت رقم بزن الهی آمین...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بی بی چک بخر بزن دیگه اینجوری خیالت راحته

از بس منفی شده خاطره خوشی ندارم

خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊
فردا صبح بی بی چک بزنی ،میفهمی

میترسم از منفی بودنش 

انشالله مادر بشی  واسه منم دعا کن تا ۳۰سالگی مادر نشم  ازته دلت دعا کن گلم بچه ندوست&n ...

چرا عزیزم؟ بعدا پشیمون میشی 

خداکنه خدا ب من بده دوتا پشت سرهم میارم. من عاشق بچه ام

از بس منفی شده خاطره خوشی ندارم

عزیزم منم مث خودت خسته شدم ولی دیگه سپردم به خدا و اعتماد کردم بهش صلاحم بدونه حتما بهم میده دیگه اینقد استرس و ناراحتی کشیدم افسرده شدم