2777
2789
عنوان

چه مارک شیرخشکی خوبه

10931 بازدید | 30 پست

مامانا نوزاد من۲۰روزشه شیرکمکی بهش میدم چون فعلا شیرم کمه،الان نان بهش میدم 

بنظرشما شیرنان خوبه یا آپتامیل ،بیومیل بدم بهش

فعلا مشکلی نداشته باشیرخشکش بادکترهم مشورت نکردم برای عوض کردن شیرش

نظرشماچیه چه شیرخشکی خوبه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اوایل نان دادم الان که ۹ ماهشه سوپرامیل میدم

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

من اپتامیل ببلاک گیگوز دادم ولی هیچی بهتر از تراوویتال نیست اگه کسی شی  خشک اومده باشه دستش اینو که بگیره و بده بچه اش میفهمه چی میگم 

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

من اول که دکتر رفتم گفت دو سه روز تا شیرت بیاد سوپرامیل بده چون بهترین شیر درکنار مادره حالا نمیدونم بخاطر طعمش یا سبکیش گفت

بعد ۲۰ روز شیرت کمه؟؟چن بار شیر خشک میدی؟؟اگه قرار شیر مادر بدی دیگه نباید هی شیر خشک عوض کنی روزی یکی دوبار باید بدی دیگه باید بعد ۲۰ روز شیرت زیاد شده باشه

پسرم زندگیم ❤
من کمکی اپتامیل میدم خیلی خوبه نزدیکترین شیر به شیر مادره و بچه نه اسهال میشه نه یبوست باهاش

ازدکترداروخونه پرسیدم گفتن خیلی خوبه

بنظرشمانیاز هست با دکتر مشورت کنم یا براش بگیرم؟

سوپرامیل هم شنیدم خوبه عوض کنم شیرشو مشکلی نداره؟

من عوض کردم مشکلی پیش نیومد

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
من اول که دکتر رفتم گفت دو سه روز تا شیرت بیاد سوپرامیل بده چون بهترین شیر درکنار مادره حالا نمیدونم ...

شب یکبار و درروز دوبار میدم

اخه من تقریبا یه هفته اس غذامیخورم خیلیی بی اشتها شده بودم الان قطره شیرافزا هم گرفتم امیدوارم شیرام زیاد بشه بچم سیر بشه