یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
شب یکبار و درروز دوبار میدم اخه من تقریبا یه هفته اس غذامیخورم خیلیی بی اشتها شده بودم الان قطره شی ...
کلا بخوای درکنار شیرت خشکم بدی بزرگتر که شد حالیش شد به احتمال ۹۹ درصد شیر خودتو ول میکنه اگه میخوای شیر خودتو بدی بیشتر بذار بمکه همون دوبار قبل اینکه شیر خشکو بدی اول سینه خودتو بده حتی اگه خالیه همون مکیدن شیرو خیییلی زباد میکنه من قرص شیر افزا خوردم خیلی عالی جواب میداد اوایل کلا باید هی بخوری تا شیر بیاد اما بعد یکی دوماه دیگه سینت خودش شیر داره
حتماامتحان میکنم.راستش اوایل بیحوصله بودم نمیتونستم خیلی بزارم روسینم بمونه ولی الان خداروشکر حال رو ...
انشالله که سلامت باشه هرچی میخوره❤ اما بازم میگم اگه برات مهمه سینتو ول نکنه سعی کن شیر خشکو کم کم قطع کنی یا فقط توی خواب بدی هرچند بچه ها باهوش تر از این حرفان شب و روز نداره میفهمن کدوم راحت تره خوشمزه تره 😁
اگه شیرم خوب بشه بهش میدم ولی اصلا لباسم خیس نمیشه.اخه اکثرامیگن ما شیرامون میریزه ولی من اینطوری نی ...
من اولا سینم شل بود بچم سینه خالی و میمکید گریه میکرد خسته میشد اما خالم گفت چن روز تحمل کن شیر خشک بدی دیگه نمیگیره هرچند امتحان کردم اصلا شیشه رو نمیگرفت بدش میومد ولی انقد سینه خالی رو خور انقد بمنم غذا دادن قرص شیر افزا دادن تا بالاخره سینم سننننگ شد از بس پر شد همینجور شرشر میریخت پس شماهم اگه برات مهمه تمام سعی خودتو بکن بعضیاهم براشون مهم نیس میگن شیر خشک بهتره ولی دیگه اینو کل دکترای دنیا میگن اولویت شیر مادره اگر نشد شیر خشک
پیاز طلایی کن با گوشت گوشفند تفت بده اب بریز بپزه با کته بخور کشمش و انگور بخور اب طالبی و اب هویج. روزی سه تا قرص شیر افزا...اگر واست شیر مادر مهمه اینارو امتحان کن اگرنه که انشالله همیشه سلامت باشه هرچی میخوره ❤❤
سلام دختر من ۲۰روز زود به دنیا اومده شیرخشک آپتامیل ۱میدادیم بعدیه دکتر بردیم عوض کرد آپتامیل pdfداد الان یه چند روی خورده دست شویی خوب نمیکنه یبوست گرفته ۳تا ۵روز کار نمیکنه مدفوع نمیاد .دکتر گوارش بردیم بالا میاره بعد یه چند باری تو خواب از دهن دو ماغ میاد شیر نفسش مردیم از استرس بعد دارو هم دکتر داده بی بی کر با مکانیزم نمیدوم اسم درست نوشتم واسه هخم شیر راحت بچه هست راهنمایی میکنید چه شیر خشکی هم از لحاظ بیرون روی وزن گیری خوبه ممنون میشم بگید راهنمایی چندتا دکتر رفتیم خسته شدیم الان آخرین دکتر رفتیم یه استرس به کن خانمم داده که نگو میگه سنوگرافی از لگن بچه بلیچ بود دخترم شاید به خاطر اون میگه خدا خیرتون بده زاهماییی کنید ممنون