2777
2789

فتو عالیه اون دودی میشن ها وارد مجلس میشی کسی رو نمیبینی تا چند لحظه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اونایی که تیره میشه نگیر مخصوصا اگه درس میخونی چون با کمترین نور تیره میشه اذیت میشی 

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️
آنتی رفلکس بخر مال من فریم عینکم تلق ضد آفتاب هم داره میچسبه روش خیلی خوبه دیگه تو افتابم مشکل نور و ...

یعنی شیشه انتی رفلکس به تنهایی جلو یو وی رو نمیگیره باید تلق ضد افتاب هم سفارش بدم؟

یعنی شیشه انتی رفلکس به تنهایی جلو یو وی رو نمیگیره باید تلق ضد افتاب هم سفارش بدم؟

مقداری باعث میشه چشمات تو نور اذیت نشه ولی قرار نیست که ضد آفتابم باشه این فریم ها خودشون تلق دارن نیازی ب سفارش جدا نیست . رفتی عینک سفارش بدی حتما این مدل هم ببین برای کسایی که عینک میزنن و تو افتاب میرن مجبورن عینک طبی بردارن و ضد آفتاب بزنن عالیه . 

برای لذت بردن از زندگی کافیست کمی احمق باشی!