2777
2789

خسته شدم همش قیافه میگیره شاید کلا در روز ده کلمه با من حرف بزنه همش میگه ندارم خرج نکن (منظورش از پول خودمه نه از حقوق خودشا )کلا تو سه سال زندگی شما بگو دو کلمه حرف عاشقانه اصلا فقط خونه خواهرش که میره میشه یه دلقک نوکر چاکر بله چشم گو خدا نکنه بگم چرا اونجا اینجوری تو خونه اینجور ان چنان دعوا غوغا میکنه که صد بار میگی غلط کردم خیلی افسرده شدم اصلا بهم اهمیت نمیده

خدایا به حق خودت نی نی منم سالم سالم باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توهم محلش نده واسه خودت شاد باش

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
بیشتر مردا خارج خونه پیش خونوادش خرس مهربون و شاد میشند

از این اخلاق متنفرم.واسه منم همینه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

نمیدونم چرا یه لحظه حس کردم خیلی تحویلش میگیری و به پر و پاش میپیچی زیاد دور و برش نباش شوهر من اینجوریه که هرچی بیشتر کم محلی کنی بیشتر سمتت میاد شاید همسر شما هم اینجوری باشه بعد اصلا غر نزن مخصوصا درمورد خانوادش انتقاد نکن

عزیزم ...هم دردیم ادم احساس حماقت میکنه

فقط باید بخاطر خودت هم شده بیخیال باشی

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
بعد یه مدت واقعا خسته میشه ادم من اینکارو کردم ولی براش فرقی نداره

حق داری عزیزم کار سختیه.اکثر مردا همینن گلم

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
نمیدونم چرا یه لحظه حس کردم خیلی تحویلش میگیری و به پر و پاش میپیچی زیاد دور و برش نباش شوهر من اینج ...

والا تحویلش نمیگیرم ول میکنم میرم بیرون خونه مادر یا خرید هی زرت زرت زنگ میزنه بیا خونه وقتی میام خونه میره تو قیافه...خوب توکه کاری نداری چرا هی میگی بیا خونه

خدایا به حق خودت نی نی منم سالم سالم باشه