2777
2789
عنوان

اگه یه پسر فقط به تو ....

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میخوان ازدواج کنن فرق میکنه 

عزیزم وقت بده بهش درست میشه

دختره یکم بزرگ شه عاقل تر میشه خودش

بخدا آدم با حرف هیچکس تغییر نمی کنه مگه خودش بخواد

Kendin istediğin gibi yaşa👼
بازه

به نظرم  دختره اگه پسره رو بخواد تغيير ميكنه 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

نه فایده نداره معمولا اون طرف میگه منو اینجوری دیدی پسندیدی پس حق نداری به پوشش من گیر بدی چکاریه ادمی که این چیزارو دوست نداره عاشق این ادم بشه بعد یا باید همش حرص بخوره یا حرص بده عاقبت نداره یا اگه واقعا براش مهمه بگه اگه میخوای باهم باشیم شروط من اینه اگه نپذیرفت هرکی بره سوی خودش با همفکر خودش این خیلی بهتره