اگه یه پسر فقط به تو عکس خودشو رلشو نشون بده و بقیه ندونن چیکار میکنی( نسبت فامیلی داریم ) ؟ باهم رلن اما خودشم نمیدونه چیکار کنه چون دختره حجاب و عقایدش با خانوادمون جور در نمیاد و سر همین پسره بهش گیر زیاد میده و پسره الان به من میگه به نظرم دختره دلش زده شده از گیرایی که میدم و میترسم خیانت کنه . به نظرتون میتونه با این دختر بمونه ؟ شما اگه جای من بودین چی میگفتین بهش که دلش گرم بشه و چجوری راهنماییش میکردین . میگه همو خیلی دوس داریم اما با بعضی چیزا مثه حجاب و... نمیتونم کنار بیام . البته من بهش گفتم که نباید خواهان تغییر دختره باشی چون ازت زده میشه اما دیگه نمیدونم چجوری راهنماییش کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak
نه فایده نداره معمولا اون طرف میگه منو اینجوری دیدی پسندیدی پس حق نداری به پوشش من گیر بدی چکاریه ادمی که این چیزارو دوست نداره عاشق این ادم بشه بعد یا باید همش حرص بخوره یا حرص بده عاقبت نداره یا اگه واقعا براش مهمه بگه اگه میخوای باهم باشیم شروط من اینه اگه نپذیرفت هرکی بره سوی خودش با همفکر خودش این خیلی بهتره