2777
2789
عنوان

سلام، قانون جذب و آقای عباس منش

| مشاهده متن کامل بحث + 2889 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیو؟

عزیزم

در رابطه با همون پستی بود که ریپلای کردم

فایلهای رایگانی که گفتی رو ..که فقط هم قصدش پول نیست

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
میشه بگید باید چیار کنم برا خواسته ای که دارم

خب من که تو چند خط نوشته نمیتونم بگم

خودت برو از یه جایی شروع کن و یاد بگیر

اگه اهل کتاب هستی کتابای مربوط به قانون جذب رو بخون

اگرم مثل من تنبلیت میاد به کتاب تو دوره ها شرکت کن خود من اولین بار تو کانالی عضو شدم که استاد فایل های اموزشی رایگان میذاشت

ولی مثل دوره کامل و جامع نبود

اما بازم برای اشنایی به درد میخورد و باعث شد راغب بشم که تو دوره شرکت کنم

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

لطف میکنین اسمشونو بگین؟🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من دوره امیرشریفی بودم

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

عزیزم در رابطه با همون پستی بود که ریپلای کردم فایلهای رایگانی که گفتی رو ..که فقط هم قصدش پول نیس ...

ببین اولا که اگه میخوای بری تو اینطور دوره ها باید شک و بدبینی رو بذاری کنار

وگرنه اگه قرار باشه هی از قانون جذب یا از استادت ایراد بگیری به جایی نمیرسی 

خود شریفی اول دوره میگه اگه اعتماد ندارید یا فک میکنید این دوره به دردتون نمیخوره پولتونو پس بگیرید و برید چون در غیراین صورت خودتون ضرر کردید

بعدشم ایشون یک کانال دارن که ویس های اموزشی رایگان و ویس های پاسخ به سوالات میذارن با گوش دادن اینام میشه نتیجه گرفت ولی دوره خیلی کامل تره اما هزینه داره... بنظرم بهتره ادم اول ویس های رایگانشو گوش بده تا هم اطمینانش جلب شه هم اینکه ببینه اصلا براش تاثیرگذار بوده یا نه

ببین اولا که اگه میخوای بری تو اینطور دوره ها باید شک و بدبینی رو بذاری کنار وگرنه اگه قرار باشه هی ...

ممنون عزیزم از توضیح کاملت

اون فایلها رو از کجا میشه گرفت؟

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
ممنون عزیزم از توضیح کاملت اون فایلها رو از کجا میشه گرفت؟

یه کانال تلگرام دارن

تو کانال عضو شید بعد اولین فایل صوتیشو پیدا کنید که اسمش ارتعاش 

بعد به ترتیب بیاین پایین و گوش بدین

ینی از فایل اخر نپر فایل اول چون اونطوری ادم قاطی میکنه اسم کانالشم آکادمی موفقیت

یه کانال تلگرام دارن تو کانال عضو شید بعد اولین فایل صوتیشو پیدا کنید که اسمش ارتعاش  بعد به ...

ممنون عزیزم

لطف کردی🌹