2777
2789
عنوان

دوست یابی

510 بازدید | 51 پست

من همیشه ارزوم بوده که یه چند تا دو ست یا حداقل یه دوست خییییلی صمیمی داشته باشم که حداقل هفته ای چن بار بهم زنگ بزنیم خونه هم بمونیم باهام بریم بیرون و خرید همه حرفها و رازها مونو بهم بگیم خلاصه خیلی بهم نزدیک باشیم اما هیچوقت چنین دوستی نداشتم دوستام تو مدرسه و دانشگاه در حد چند وقت یکبار زنگ زدن و احوالپرسی کردن یا جزوه گرفتنن نه بیشتر

یا کلا چنین دوستیایی نیست یا من تو دوستیابی مشکل دارم

شما همچین دوستی دارین؟

یه آبان ماهی خاص😍😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست خوب پیدا کردن سختع ک واقن خیلی بامرام باشن

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

من یه دوست دارم از خواهر برام عزیزتره😍

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

من دوتا دوست داشتم از بچگی با هم بودیم ۱۵ سال رفاقتمون با بزرگ شدنمون بهم ریخت 

کاش هیچ وقت بزرگ نمی شدیم 😭😭😭😭😭😭😭😭

دلم براشون تنگ شده....از دور میبنمشون    ولی اجازه ندارم پیششون برم 

خدایااااااا😭😭😭😭😭

دوس خیلی خوبه پیدا کن خیلی خوبه وقتی پیدا کردی میفهمی

کمی آهسته تر دنیا💫🌏                                                         به شلاق🎭تو در بندم................                                            دگر هرگز🛑به روی تو،دمی حتی نمیخندم🤐                              به حدم میزنی🥺اما.....به جرمی که نمیدانم🤷‍♀️                          به حکم✊تلخ تقدیرت🤢گرفتار شب تارم🌃.......                       ........