2777
2789
عنوان

کمک به بزرگتر شدن فولیکول

2492 بازدید | 27 پست

سلام خانم ها امروز روز 13 پریودم بود از شب پنجم تا 5 شب دوتا کلومیفن خوردم و امروز سونو دارم سایز فولیکول هام بین 6 تا 8 میلی متر بوده  و هر دو طرف 5 تا چکار کنم تا سونو بعدی سایزش بزرگتر بشه؟ کسی تجربه ای داره؟ با خوردن گرمیجات بهتر میشه؟

انسانم آرزوست....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فولیکول چیه 😐

رشد میکنه و از کیسه اش خارج میشه اونوقت میشه تخمک

در هر چرخه ی قائدگی‌تکرار میشه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
فولیکول چیه 😐

وقتی فولیکول بزرگ بشه تبدیل به تخمک میشه و تخمک هم با اسپرم لقاح پیدا میکنه ینی باهم برخورد میکنند و بچه به وجود میاد. 

😍 انشالله😍انشالله😍انشالله😍 00/11/22 تاریخ بهم رسیدن مونه

اره عزیزم شروع کن‌ ورزش کردن مخصوصا شکمت بیشتر تو فشار باشه ورزش خییییییل موثرتر از داروه.گرمیجاتم خوبه زیاد بخور شکمتم گرم نگه دار با یه چیزی ببند قند و چربی کم بخور نوشابه و پفکم نخور 

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز 000 میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم 000
واو چه باحال  من پس فولیکول ندارم🙁

دااااری عزیزم. ولی اگه با اسپرم برخورد نکنه بچه به وجود نمیاد و همون تخمک با خون پریودیت میاد بیرون هرماه.

😍 انشالله😍انشالله😍انشالله😍 00/11/22 تاریخ بهم رسیدن مونه
یعنی تا 3 روز دیگه که تکرار سونو دارم بزرگتر نمیشه؟

ای وای ببخش فک کردم رفتی ۵هستش 

چرا عزیزم  سما همون دارو های دکترو بخور انشاالله بری سایزش مناسب باشه امپول میدن 

این ماه برو ببین چند میشه اصلا بنظرم خودسر چیزی نخور