2777
2789
عنوان

چرا نمیشه....

160 بازدید | 16 پست

چرا مهرم به دل خدا و به دل اون نمیفته....

مگه ما دخترای معمولی دل نداریم...

هر چی مقایسه میکنم از اون پایینتر نیستم‌‌‌‌‌(سطح خونواده و مادیات و چهره، فقط اون پست شغلیش ی درجه بالاتره،).... هی با خودم میگم یا منو در شان خودش نمیدونه یا کلا از من خوشش نمیاد یا یکی تو زندگیشه یا....

خسته شدم از فکرو خیال....

دلم میخاد انتقالی بگیرم از اون اداره برم...

امروزم از پشت دیدمش فقط، از حرص دو دفعه از جلو اتاقش رد شدم، نگاهشو حس کردم

موندم تو راهرو با همکارا بلند بلند صحبت کردم از لجش

دیگه حوصله خودمم ندارم، یعنی اون روز میاد بیام نی نی سایت تاپیک بزنم خدا به منم ی نگاهی انداخته

عزیزم عشق و. دوس داشتن باید جوری باشه ک طرف بخواد یعنی طرف بتونه بهتون به چشم دیگه مث عشق نگا کنه اگه نظری نداشته باشه مث خواهر ببینه  نظرش عوض نمیشه. اول ببین دید طرف نسبت ب شما چیه اینجور خودت رو با این کارا عذاب نده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتماد بنفسم کم نیست،به اینکه تا خدا نخواد نمیشه باورم دارم

خدا میخاد مگه میشه خدا بد مارو بخاد

مشکل خود مائیم که اعتماد کافی نداریم به خدا 

ای در دل من میل و تمنا همه تو / وندر سـر من مایه سودا همه تو
والا چشمش ک برق میزنه، قشنگ مشخصه ی چیزش میشه

خب چرا بهش نمیگی ؟

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
بگم بیفتم رو زبونا حراست باز خواستم کنه حتی شاید منفک از خدمتم کنن

حراست از کجا میخواد بفهمه ؟؟؟

مگه شماها حق زندگی کردن ندارید 

تو یه محیطی بیرون اداره باهاش صحبت کنید 

دیگه خارج اداره که ربطی به حراست نداره 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
من با اعتقاد اعتماد کردم به خدا، ولی همیشه به اسم حکمت روسیاه شدم

ببین تمام این جملاتی هم که نوشتی بالا کلا بوی نا امیدی میده 

زندگی خوب اومدنی نیست ساختنیه 

ببینم اصلا هدفت چیه ؟؟؟؟

روزی چند ساعت برای هدفت کار کردی اصلا چه ایده هایی داری برای کارهات 

دم از بد شانسی و بدی بزنی که اصلا راه گشا نیست 

برای خدا یه میلیونو یه میلیارد فرقی نمیکنه فقط باید بخواهیم و در اون راستا کار کنیم و نقشه راه خوبی داشته باشیم برای آینده 

قدرت اینه که آدم تو نداری با شکر گذاری و یه سری کارها حالشو خوب کنه نه اینکه صبر کنی هر وقت پولدار شدی یا اوضاع خوب بود حالت خوب بشه 

ای در دل من میل و تمنا همه تو / وندر سـر من مایه سودا همه تو

قشنگ درکت میکنم چقدر سخته سپیده جون‌...هر وقت میام تو نی نی سایت اول میام تو تاپیک های تو به امید اینکه ببینم مشکلت حل شده...نا امید نباش عزیزم خدابزرگه😍

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
قشنگ درکت میکنم چقدر سخته سپیده جون‌...هر وقت میام تو نی نی سایت اول میام تو تاپیک های تو به امید ای ...

عزیزم...

دعا کنیم واسه هم، دعا واسه همدیگه پسندیده تره

همیشه قبل از اینکه خودمو دعا کنم، میگم خدایا همه ی دخترای پاک و نجیبو نا امید از درگاهت برنگردون، به حق همین دهه محرم گشایشی تو کارمون بشه،تا هم نا امید از در خونه خدا برنگردیم، هم ایمانمون قوی تر بشه

عزیزم... دعا کنیم واسه هم، دعا واسه همدیگه پسندیده تره همیشه قبل از اینکه خودمو دعا کنم، میگم خدای ...

الهی آمین❤

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
حراست از کجا میخواد بفهمه ؟؟؟ مگه شماها حق زندگی کردن ندارید   تو یه محیطی بیرون اداره ب ...

جامعه ایرانی پذیرای این رسم ک دختر پا پیش بذاره نیست

اصلا معلوم نیست اون آقا چ برخوردی بخاد بکنه ....

نمیشه هیچ جوره