سلام دوستان گلم گهواره پسرم و چندسال پیش گرفتم ولی استفاده نکردم براش الان رفتم از انباری آوردم گذاشتم تو دیوار یهو یه تاپیک مال چندسال پیش خوندم یکی گفته بود بچه دارنمیشدم بالش رو پام گذاشتم برا علی اصغر لالایی خوندم خداروشکر حاجت گرفته همینو که خوندم دلم شکست آخه منم یه حاجت خیلی بزرگ دارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم
گهواره رو برای بچشون میخوان منم برای سلامتی همسرم میخوام نذر کنم اون تاپیک وخوندم با خودم گفتم نذر ع ...
برای همین این سوال رو پرسیدم عزیزم.باید یک فایده و استفاده ای داشته باشه
انشاالله که حاجت روا بشید.خدا به شما و همسرتون سلامتی بده
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....