2777
2789
عنوان

جلومشتریم سرم دادزدونیشگونم گرفت😑منم

| مشاهده متن کامل بحث + 1001 بازدید | 57 پست
حرمتارو از بین نبرین چرا احترام همدیگه رو حداقل پیش بقیه نگه نمیدارین هم شوهرت هم خودت

عین دوتا دوست میمونن😂😂

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

واقعا خاک تو سرش،نباید سرت داد میزد،خب آدم غرور داره،خودت ناراحت نکن عزیزم،یبارم شوهر منم همینجوری جلو بقیه سرم داد زد،اون لحظه هیچی نگفتم،ولی وقتی اومدیم خونه بهاش بحث کردم وحالیش کردم جلوبقیه چجور رفتار کنه حتی وقتی ناراحته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلوی مشتری لااقل نمیگفتی...

تو هم که باید دیگه اخلاق شوهرتو شناخته باشی.حالا نمیگفتی فلانی داره نگاه میکنه نمیشد?😐

اول از همه برایت آرزومندم كه عاشق شوی ،و اگر هستی، كسی هم به تو عشق بورزد،و اگر اینگونه نیست، تنهائیت كوتاه باشد،و پس از تنهائیت، نفرت از كسی نیابی.آرزومندم كه اینگونه پیش نیاید، اما اگر پیش آمد،بدانی چگونه به دور از ناامیدی زندگی كنی.برایت همچنان آرزو دارم دوستانی داشته باشی،از جمله دوستان بد و ناپایدار،برخی نادوست، و برخی دوستداركه دست كم یكی در میانشان بی تردید مورد اعتمادت باشد.و چون بدین گونه است،برایت آرزومندم كه دشمن نیز داشته باشی،نه كم و نه زیاد، درست به اندازه،تا گاهی باورهایت رامورد پرسش قرار دهد،كه دست كم یكی از آنها اعتراضش به حق باشد،تا كه زیاده به خودت غرّه نشوی.و نیز آرزومندم مفید باشی نه خیلی غیرضروری،تا در لحظات سخت وقتی دیگر چیزی باقی نمانده است همین مفید بودن كافی باشدتاتوراسرِپانگهدارد.همچنین، برایت آرزومندم صبور باشی نه با كسانی كه اشتباهات كوچك میكنندچون این كارِ ساده ای است،بلكه با كسانی كه اشتباهات بزرگ و جبران ناپذیر میكنند
یه شفای عاجل هم برا خودت بخوا با این کلمه گند میزنی تو همه تاپیکا😐

چشم

شفای عاجل 

البته شما حرف بعدیتم درسته 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

به نظرم بهتر بود بجای اینکه جلوی مشتری بحث رو ادامه میدای خودتو میزدی به اون راه و با شوهرت شوخی میکردی که مشتری فکر کنه داشتید باهم شوخی میکردید

فقط خودم میدونم چه لطفی بهم کرد که این بچه رو نصیبم کرد

کسایی که احترام بینشون شکسته شدن

امیدی ب زندگیشون نیست

مگر اینکه تغییر کنن

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

😔😔😔خیییلی بدقهره  

دوبارع آشتی میکنین معلومع از اون مردای لجبازع ک همیشع میخان حرف خودشون باشع مغرور و یکم عصبانی

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑