2777
2789

تازه مغازه روبازکرده بودم یه آشنا ازجلومغازه ردشدکه البته شوهرم واون باهم حرف نمیزنن سریه مشکلی... بعدمن سرم پایین بود یهوسرموبالااوردم دیدم اون مرده زل زده به تومغازه باماشین اروم اروم ردشد.من شوهرموگفتم عه فلانی بودا زل زده بودتومغازه.... یهودادزدچرانگاش کرد وتغلط میکنی سرتوبالامیاری تاببینی😐 گفتم بروباباروااانی دادکردسرم خفه شونیشگون گرفت همون لحظه مشتریم دم درمغازه اومددید😔😢 منم حرصم گرفت شوهرم داشت میرفت بیرون ازمغازه بهش گفتم خاااک توسرت جلومشتری😑😑😑😢

وقتی مشتری رفت اومدتومغازه گفت به من گفتی خاک توسرت دارم برات بعدم گازدادباماشین رفت😔😔😔😔😔😔

یعنی اشتباه کردم؟؟اخه حرصم دراومد اه چه روزمزخرفی شدامرووووز😣😣😣😣

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد بد با همدیگه حرف میزنید  

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

هروقت رفتی خونه خودتو به اون راه بزن وطبیعی برخوردکن ولی حواست باشه که بهانه ندی دستش ومنتظر  حرکتش باش.اگرم خودش مستقیم حرف رو پیش کشید جوابش رو نده برو تو آشپز خونه خودتو گیر کن.....

من می تونم با توکل به توخداجون  

خوبش کردی 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👍👍👍👍👍

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍