2777
2789

غذای جدید اسمش همراه باعکس یابدون عکس... قول میدم خیلی کم سوال کنم تونت دستورشوپیدا کنم اگ مشکلی داشتیم میپرسیم😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذای جدید ک نیس ولی من خیلی وقت بود گراتن درست نکرده بودم دیروز درست کردم خوب بود.

جوجه چینی هم خوبه اونم ولی جدید نیس.باخمیربنیه امادهدمیشه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

دیشب واسه بار اول درست کردم.شوهرم دوس داشت خودم نه زیاد ولی خوب بود دیگه متفاوت بود.(کراکت سیب زمینی)

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
عاقا کیا شیرینی مارشاملو درست کردن لطفا بگید

فک کنم تو تاپیکای ماریا قناد هست. برو ی سری بزن

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

گراتن سبزیجات من تازگی درست کردم بچه هام خیلی دوست داشتن مهم تر اینکه بالاخره ی غذایی پیدا کردم که گوشت و مرغ نداره و خوشمزس

همه زن ها میتوانند یک زن واقعی و کامل باشند. یک مادر مورد اعتماد باشند.اگر مرد زندگی شان به اندازه کافی مرد باشد....
چجوری درستمیکنی

💚 (#گراتن_سبزی_جات )
۲عدد سیب زمینی
۲عدد پیازچه
۲عدد گوجه
۲عدد فلفل سبز
۴عدد تخم مرغ
۱ق چ خ نمک
۱۵۰ میلی گرم شیر (سه چهارم لیوان)
۱۰۰ میلی گرم روغن( نصف لیوان)
۱۰۰ گرم پنیر فتا
۴۰۰گرم آرد ( دو لیوان و ۱۰ ق س خ)
۲۰گرم بکینگ پودر (یه ق غ خ)
پنیر پیتزا (به مقدار لازم)

سیب زمینی و پیازچه و گوجه و فلفل سبز رو نگینی خرد کنید... تخم مرغ ها رو هم بزنید و بهش نمک شیر و روغن و پنیر فتا و آرد و بکینگ پودر رو بریزد توش و خوب هم بزنید بعد سبزیجات خرد شده رو اضافه کنید و مخلوط کنید...
ظرف رو با کره چرب کنید ...
بریزید تو ظرف سرو و روش پنیر پیتزا بریزید و بگذارید تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ دقیقه تا بپزه  و برای این که روش برشته و طلایی بشه گریل رو روشن کنید در ضمن می تونید تو تابه هم بپزید فقط روش برشته و طلایی نمیشه💛
@

همه زن ها میتوانند یک زن واقعی و کامل باشند. یک مادر مورد اعتماد باشند.اگر مرد زندگی شان به اندازه کافی مرد باشد....