2777
2789

من امروز کنکور زبان داشتم 

زبان تخصصی تقریبا کامل زدم فقط 10 تاشو نزدم 

زبان عمومی هم کامل زدم اما دینی و عربی متوسط رو به پایین و فارسی هم یدونه

عزیزان برا کنکور تربیت معلم دوره ی بعد

سوال دارم

کسی میتونه راهنماییم کنه ؟

ممنون میشم

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
عزیزان برا کنکور تربیت معلم دوره ی بعد سوال دارم کسی میتونه راهنماییم کنه ؟ ممنون میشم

بگو

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو

می خوام شرکت کنم

۳۰ سالمه

لیسانس حسابداری دارم

آیا سنم قابل پذیرشه ؟

آیا تطبیق واحد میخورم ؟

اگه بله، چند ترم باید درس بخونم ؟

واسه دوره ی آینده، دفترچه ش کِی میاد ؟

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
سنتون فک کنم قابل قبول نیس 

دیروز یکی گفته ۳۵ سال

بقیه ی سوالا چی ؟

می خوام شرکت کنم ۳۰ سالمه لیسانس حسابداری دارم آیا سنم قابل پذیرشه ؟ آیا تطبیق واحد میخورم ؟ اگ ...

سن فرهنگیان ۲۲ هست و متاسفانه نمیشه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
می خوام شرکت کنم ۳۰ سالمه لیسانس حسابداری دارم آیا سنم قابل پذیرشه ؟ آیا تطبیق واحد میخورم ؟ اگ ...

واسه فرهنگیان سنتون نمیخوره

اما واسه استخدامی لیسانس تا ۳۰ و فوق تا ۳۵

سن فرهنگیان ۲۲ هست و متاسفانه نمیشه

😔😔

چرا جواب من نمیدین؟

اینایی که گفتیو اگه به رییس سازمان سنجشم بگی بازم نمیتونه بگه قبول میشی یا نه

بستگی به این داره چقدر از درصدات درستن هنوز که نمیدونی. رتبه ت چند میشه. رقیبات رتبه شون چنده 

کجا رو میزنی

کلا کنکور به هیچ عنوان قابل پیشبینی نیست.

اینطورم که پیداست عمومیا رو خوب نزدی