2777
2789

منو شوهرم خواب دیدیم بچمون دختر میشه 

درباره اسمش من خوابی ندیدم ولی شوهرم میگه اسمشو گذاشتیم مه گل ...

وای فقط نگین تعبیرش اینکه دختر میشه وگرنه شوهرمومادرش منو دیوونه میکنن البته باز هرچی خدا بخواد منم فقط میخوام بچم سالم و تندرست باشه شوشوی پررووو شورشو در اورده میگه من پسر میخوام اخه ب من چه شکایتتو ب خدا بکن اه

هی میگه اگه بچه پسر نشه دیگه فامیله ما ادامه پیدانمیکنه کشته منو انگار پادشاهه یا مثلا خاندان کبیر دارن ی فامیله دیگه انقدر بدم میاد هی برای ی جنسیت روزی هزاربار اینو بروم میاره ک مثلا منو خواهرام که 4تا خواهریم فامیل از ماادامه پیدا نمیکنه فقط لطفا خواستین دلداری بدین بهش توهین نکنین سرتاپیکای قبل ک براش زدم دلم پره ازش تازه یکم بهترشدیم مثلاااا

دخترو پسر هرچی خدا صلاح بدونه به آدم هدیه میده، مهم تربیت و عاقبت بچه دست پدرومادره

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خواب دیدم ی دختر لاغر سبزه دارم بچه اولم دختر شد ک سبزه و لاغر بود.این یکی رو خواب دیرم پسره تپل و سفیده.فعلا ک پسر دراومد حالا ببینم تپل و سفیدم میشه یان

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار
بگو برو خودت رو درمان کن تعیین جنسیت مربوط به مرد هست! کاملا به مرد بستگی داره

همون اول گفتم تو ک انقدر پسر میخوای خب میگفتی تخمگذاری کنیم یاباقرص درمان میکردیم میگه پولم کجا بود خسییییییس پرتوقع