تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
و به کسی ظلم نکنیم تو این دوره زمونه پاک بودن خیلییییه
اینکه حق کسیو نخوریم 🌹
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
عزیزم آدمی که هر کاری خواست بکنه خودش رو بذاره جای طرف مقابلش و اون چیزی که برای خودش میخواد رو برای بقیه هم بخواد و اون چیزی که برای خودش نمیخواد رو برای بقیه هم نخاد آدم خوبه والسلام بقیش حرف و حدیث الکی
تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
ولی به طور کلی اینکه به میزانی که آدما آرامش داشته باشند و برای اطرافیانشون امنیت ایجاد کنند،(یعنی اطرافیانشون مثل پدر ،مادر،همسر،فرزند،داماد،عروس،دوست،همکار و ....)،کنار اون احساس امنیت کنند،به همون میزان میشه گفت طرف آدم خوبیه....