2777
2789

به نظرم وقتی وجدانت آسوده باشه و آرامش قلبی داشته باشی توی زندگیت میتونی بگی آدم خوبی هستی.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا از من که راضیه به شدت😎

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

بنظر من انسان باشیم بفهمیم زن ومرد فرقی نداره 

و به کسی ظلم نکنیم تو این دوره زمونه پاک بودن خیلییییه 

اینکه حق کسیو نخوریم 🌹

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

عزیزم آدمی که هر کاری خواست بکنه خودش رو بذاره جای طرف مقابلش و اون چیزی که برای خودش میخواد رو برای بقیه هم بخواد و اون چیزی که برای خودش نمیخواد رو برای بقیه هم نخاد آدم خوبه والسلام بقیش حرف و حدیث الکی 

جدی میگین؟

به نظرت خودت چی!

نه شوخی بود

لااقل ازارم به کسی نرسیده

کار خلاف انسانیت هم ازم سر نزده

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

بله جوابا تقریبا" درسته.

ولی به طور کلی اینکه به میزانی که آدما آرامش داشته باشند و برای اطرافیانشون امنیت ایجاد کنند،(یعنی اطرافیانشون مثل پدر ،مادر،همسر،فرزند،داماد،عروس،دوست،همکار و ....)،کنار اون احساس امنیت کنند،به همون میزان میشه گفت طرف آدم خوبیه....