2777
2789

میخوام براش از مکمل پدیاشور استفاده کنم آیا کسی بوده استفاده کرده باشه نتیجه داده باشه

تعداد رای : 6
نظرسنجی
مضر است
2
33%
مفید است و نتیجه میدهد
4
66%
یادم میره بعضی وقت ها از خودت بخوام نه از بنده ت 

چشمت روز بد نبینه من دادم پسرم یه اسهالی شد که نگم برات ....بمیرم بچه ام 

اول باید ببینی بهش میسازه یا نه

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم دوسال ب بچش داد و هیچ تاثیری نداشت پولتو دور نریز پسرم سه سال و نیمه هست خیلی لاغر هست ۱۴ ...

عزیز لاغر نیست

ماشاللا قد و وزنش خوبه

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
خواهرم دوسال ب بچش داد و هیچ تاثیری نداشت پولتو دور نریز پسرم سه سال و نیمه هست خیلی لاغر هست ۱۴ ...

نرماله قد و وزنش 

اگه اشتها داره و غذا میخوره غذاهوشو مقوی کن 

دختر من سه سالو نیمشه ۱۲کیلوء

دختر من 3سال و3ماهشه.قدش 193 وزن 11

یه مدت مولنی ویتامین میدادم تاثیری تو اشتهاش نداشت که هیچ بی قرارم شده بود دیگه قطع کردم😕

هرکس به طریقی دل مامیشکند،بیگانه جدادوست جدامیشکند😔😔😔
دوس دارم بیشتر باشه چی بهش بدم 

من میخوام پریا شور بدم ببینم تاثیر  داره دختر عمه م میداد به بچش خیلیییی تغیر کرد تپل شد خوشگل هم شد بچه ش همه که میگن خوبه میترسم ضرر داشته باشه

یادم میره بعضی وقت ها از خودت بخوام نه از بنده ت