2777
2789
عنوان

روانشناس خوب ميخوام

119 بازدید | 10 پست

سلام ، لطفا يك روانشناس خوب تو كرج يا تهران بهم معرفي كنيد ترجيحا خانوم ولي نبود هم اشكالي نداره ، تورو خدا اگه ميشناسيد بگيد 🌹😔😔😔

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری میشه ارتباط برقرار گرد باهاش 

من تو کانالشون عضو شدم بعد ایدی گذاشتن از منشی وقت میگیری البته دو سه روز بعد نوبتت میشه خیلی شلوغه سرشون

ولی معرکس

هم به صورت ویس مشاوره میدن هم تلفنی هرکدوم خودت بخای هزینشم زیاد نیست فکرکنم ۴۵ دقیقه ۶۰ تومن اون موقه ک من رفتم

من خودم و اطرافیان میریم مرکز مشاوره گنج نیکان پیش دکتر عطایی کارشون عالیه ،حرف نداره فوق العاده خ ...

هزينش چه جوريه؟؟ ساعتي چند ميگيرن؟؟؟ ميشه آدرس كاملش رو بهم بگيد؟ 

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))
من تو کانالشون عضو شدم بعد ایدی گذاشتن از منشی وقت میگیری البته دو سه روز بعد نوبتت میشه خیلی شلوغه ...

ممنون عزيزم ولي من ميخوام حضوري برم 😔

اگه میخوای زنگ بزن بپرس همه رو 

سمت نارمک هست 

02177181813

02177181814

02177202774

موبایل:09026797272

مرکز مشاوره گنج نیکان

🌈🖤⛵

سلام وقت بخیر

من کارشناس ارشد روانشناسی هستم 

بصورت حضوری در کلینیکی توی جهانشهر کرج و یا بصورت آنلاین از طریق ویدیوکال میتونم در خدمتتون باشم

برای اطلاعات بیشتر پیام بدید به من

سلام دوستم امیوارم خوب باشی من یکی از دوستام با آقای صدیق منش مشاوره تلفنی داشت خیلی راضیه کارش فوق العادس برات لینک سایتشو میزارم این زیر 

وب سایت