هفت روز از موعدم گذشته ولی جرات بی بی زدن نداشتم امروز میخوام بزنم خواهشا دعام کنید ب سختی باردار میشم سری پیشم بعد دو سال باردار شدم ک متاسفانه بچم سقط شد تو رو خدا واسم دعا کنید
خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم موفق باشی ان شاء الله مثبته عادت داری از موعدت بگذره؟
قبل کورتاژم ب خاطر کیستم عقب مینداختم ولی بعد کورتاژ پنج ماهشم ب موقع میشدم جز این ماه
خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن
ببخشید استارتر توخدا بگین من چی بخورم پریود بشم؟ ن باردارم ن کیست دارم اولین بارہ عقب انداختم ھرچ ...
برو دکتر آمپول میده میزنی پریود میشی