2777
2789
عنوان

عزیزان مذهبی و سرپرستان محترم سگ

464 بازدید | 43 پست

سلام. تاپیک دیروز بسته شد نشد چند تا حرف بگم. من اگر تند صحبت کردم فکر کردم می تونن با کسانی که مشترکات زیادی با هم داریم راحت حرف دلم بزنم. لطفا به دل نگیرید. دوستای هم که گفتند چرا میگی سگ داره نماز نمیخونه؟ حق با شماست و من نباید کلی میگفتم. حتما کسانی هم هستند که با وجود نگهداری سگ در آپارتمان نماز هم بخوانند. البته باید بگم هر چند خودم عاشق سگ هستم اما قطعا و یقینا این موجود دوست داشتنی نجس هست چون خود کسی که اون رو آفریده اینطور گفته. و این شاید اصلا جوری امتحان باشه. حالا کاری ندارم. در آخر عزیزانی که گفتند مقابله به مثل میکنیم و غیر مذهبی ها بدتر صحبت میکنند باید بگم معیار رفتار ما باید درستی باشه نه طرف مقابل. امام حسین علیه السلام در روز عاشورا در اوج سختی نتها خودشون ولی هیچ یک از اصحاب ایشون حتی کلمه ای ناسزا که سهل است، حرف بد و توهین بر زبان نیاوردند. بعد از ایشون اهل بیت ایشون در آن همه فشار و داغ و ماتم هیچ کس از این بزرگواران کلامی بر خلاف ادب نشنید. پیامبر ما صلی الله علیه و آله رو هر رو بر روی مبارک شون مردار حیوان میریخت آن مرد و پیامبر نه تنها مقابله به مثل نکردند بلکه یک روز او بیمار شد، رفتند ملاقاتش فرمودند امروز نبودی آمدم حالت را بپرسم. آیا این افرادی که ما با بد زبانی و یا حتی بدون مهربانی باهاشون صحبت میکنیم از حاضران در عاشورا و یا از کسی که پناه بر خدا مردار سر پیامبر عزیزمان میریزد بدتر هستند؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا ما هم سگ داریم ولی نماز و روزمون سرجاشه . تو حیاط لونه داره همون بیرون لباس عوض میکنیم دوش میگیریم میایم داخل . به شدت متاسفم که مذهبی ها که باید نماد محبت و مهر و ادب باشن تندی میکنن البته از دید من مذهبی نما هستن مذهبی واقعی مراقب گفتارشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

هر کی دوست داره داشته باشه هر کی میخاد نداشته باشه چکار به عقاید هم دارین

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 

من سگ دارم و به نظرم قشنگترین حس و بهت میده

ولس دلیلی نمیبینم وقتی تو جامعه ای با همچین عقایدی زندگی میکنم بخوام با کسی سر نجاستش و عقایدش و این حرفا بحث کنم! 

تا جایی که بتونم حرفارو نادیده میگیرم و زندگی خودم و میکنم تا جایی که کسی به خودم و سگم و روش زندگیم مستقیما دخالت نکنه دلیلی نداره بحثی هم راه بندازم

نظر هر کس برای خودش محترمه

اگههه بتونیم اسن نظر و پیش خودمون نگه داریم دنیا گلستان میشه!!

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am

عزیزم پیامبر و امام رو با مردم عادی مقایسه میکنی؟ بعد شما که دین و ایمان سرت میشه چرا بد با بقیه صحبت کردی که الان انتطار داری مثل پیامبر بهت چیزی نگن حالتم بپرسن

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗

[QUOTE=151852481]یه سوال،دقیقا کجای قرآن اینو گفته؟میخوام برم ببینم🤔ممنون میشم[/QUOTE

عزیزم در قرآن صریحا گفته نشد همانطور که نحوه خواندن نماز هم گفته نشد. احکام ما مجموعه ای از آیات و روایات هستند.

والا ما هم سگ داریم ولی نماز و روزمون سرجاشه . تو حیاط لونه داره همون بیرون لباس عوض میکنیم دوش میگی ...

سگ نجس هست اما میشه تو خونه نگه داشت نگه داشتن سگ مقامش از غیبت بالاتره خیلی از این مذهبی مذهبی نما هستن کم پیدا میشه آدمی که واقعامومن  هستش همشون غیبت می کنند مثل آب خوردن 

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩